[Vacatures] JCDecaux zoekt een Account Manager Nationaal
06-04-2022 08:16:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1603 | Tags:

JCDecaux is per direct op zoek naar een:

Account Manager Nationaal

Als Account Manager Nationaal is jouw werk zichtbaar voor miljoenen mensen. Je vrienden, familie en buren komen regelmatig met jouw werk in contact. Iedereen heeft wel een mening over de laatste campagnes; of het nu van een politieke partij is, of van een modegigant. Jij weet altijd wat er zich achter de campagnes afspeelt!

En waar worden wij enthousiast van?

Een collega met lef, die keihard durft te onderhandelen, maar nooit het belang van een waardevolle relatie uit het oog verliest. Je kent de markt goed en kunt adverteerders, media- en reclamebureaus overtuigen van de kracht van JCDecaux. Je bent dé gesprekspartner voor mediaplanners en reclameontwerpers. Je kunt overweg met allerlei soorten mensen en weet raad met een breed scala aan klanten, van lokale ondernemers tot grote bedrijven. Je kunt omgaan met veel vrijheid, hoge budgetten, new business acquisitie en scherpe targets.

Hoe ziet jouw toekomstige werkdag eruit?

Op maandag begin je uiteraard met een lekkere kop koffie en wat chit-chat bij het koffiezetapparaat. Je loopt direct door naar de boardroom waar je een meeting hebt met het gehele saleshouse om de weekdoelen en plannen te bespreken. Daarna log je in. In je mailbox vind je de nodige vragen van mediabureaus en je krijgt een briefing van een grote adverteerder. Een reclamebureau wil een uitgewerkt voorstel voor een spectacular om een bioscoopfilm te promoten (waarbij je uiteraard ook op de première aanwezig zal zijn). Een andere adverteerder heeft een nieuw product ontwikkeld en wil graag een mooi DOOH mediaplan bedenken. Om 12.30 uur heb je een lunch met een klant. Je bespreekt de marketingplannen voor het komende jaar en gaat nog even op 'abri safari' door Amsterdam of Rotterdam. Later op de dag heb je een brainstorm-sessie met een collega voor een jaarplan van een grote adverteerder. Aan het einde van de dag heb je nog een kennissesie over mediaplanning op een toplocatie in Amsterdam met aansluitend een netwerkborrel.

JCDecaux staat bekend om een aantal toffe evenementen: ‘The Summer Revolution Party’, het grote Jeu de Boules Toernooi van de mediawereld, het bijwonen wedstrijden en evenementen in de JC ArenA en rondleidingen op het hoofdkantoor in Parijs.

Waar kun je op rekenen?

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: een marktconform salaris, pensioen, 25 vakantiedagen, vitaliteitsdagen, een aantrekkelijke bonusregeling, werklaptop en een smartphone;
 • Een fijne informele werkomgeving (o.a. mooi HQ in Amsterdam, naast station RAI) binnen een succesvol innovatief familiebedrijf met leuke collega’s;
 • Een uitdagende functie voor 32-40 uur per week;
 • Hybride werkwijze (deels thuis en deels op kantoor)
 • Veel ruimte voor initiatief, zelfstandigheid, persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
 • Laatste inzichten op het gebied van (outdoor) advertising, we zijn ten slotte marktleider.


Wat heb je nodig?

 • Een afgeronde HBO opleiding op zak (bij voorkeur een commerciële richting);
 • Enthousiast, representatief en innovatief; 
 • Resultaatgericht en zowel schriftelijk als mondeling ijzersterk;
 • Overtuigingskracht en een portie humor;
 • 1 tot 2 jaar (sales)ervaring in een commerciële functie;
 • Je hebt affiniteit met de buitenreclame of (D)OOH (new) business en verdiept je graag in de laatste ontwikkelingen van deze markt;
 • In bezit van rijbewijs (B);
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en beheerst daarnaast ook goed de Engelse taal.


Wie zijn wij?

JCDecaux is wereldwijd marktleider in buitenreclame. Ons werk is niet weg te zappen of swipen en in de stad zijn we onontkoombaar. In Nederland zijn we aanwezig in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en 25 andere grote steden. Met duizenden abri's (bushaltes) en mupi's (reclamezuilen), ruim 1000 digitale displays en honderden billboards bereiken we dagelijks een miljoenenpubliek. Tijdens het wachten op de bus, net voordat je de supermarkt in gaat of als je over een druk kruispunt rijdt. Iedereen in de grote stad komt, bewust of onbewust, in contact met het netwerk van JCDecaux.

Onze objecten plaatsen we door unieke ruilovereenkomsten aan te gaan met gemeenten. In ruil voor gratis stadsmeubilair en het onderhoud daarvan, geven steden JCDecaux het recht om de beschikbare reclameruimte in deze objecten te exploiteren.

Solliciteren!

Geen dag bij JCDecaux is hetzelfde en altijd ben je onderweg. Ben jij de ideale kandidaat? Fantastisch! Solliciteer hier.

www.jcdecaux.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie