[Vacatures] JCDecaux zoekt een Grafisch ontwerper
18-10-2021 11:56:23 | Door: Pie Kamau | hits: 5599 | Tags:

JCDecaux is per direct op zoek naar een:

Grafisch ontwerper

Wil jij als Grafisch Ontwerper deel uitmaken in het team van het VEA-erkende JCDecaux Studio’s? Deze creatieve unit is een onderdeel van de Marketing afdeling van JCDecaux Nederland. JCDecaux Studio’s denkt al jaren mee met klanten en creëert effectieve buitenreclame campagnes.  

Wat ga je doen?

Dagelijks werk jij, onze Grafisch Ontwerper, aan de visualisatie van campagne-ideeën voor onze adverteerders. Je maakt video- en fotoregistraties van campagnes op straat en samen verzorgen we een groot deel van de after sales. De kans is dus groot dat jouw creaties uiteindelijk zichtbaar zijn voor een miljoenenpubliek op straat. Je bent samen met jouw creatieve collega’s betrokken bij het gehele proces, van briefing tot de uitvoering. Daarnaast ondersteun je onze collega’s van het Sales House met het vervaardigen van verkoopmaterialen zoals brochures, flyers en reclame-inmontages van de situatie in onze reclameobjecten op straat. Ook ben je regelmatig met een professionele camera in de hand op straat te vinden, om lokale- en nationale campagnes op een creatieve manier vast te leggen. Dit materiaal bewerk je vervolgens tot toffe registraties die we trots kunnen delen met onze klanten. Met deze beelden houden we ook onze foto database en website up-to-date en zorgen we voor dagelijkse posts op onze social mediakanalen. Met de enorme groei van Digital Out of Home vormt de creatie van digitale content een steeds groter onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden.

Kortom een veelzijdige functie als Grafisch Ontwerper binnen een leuk team bij een dynamisch bedrijf dat actief is op de plek waar iedereen nu het liefst wilt zijn: BUITEN!

Waar kun je op rekenen?

 • Prima arbeidsvoorwaardenpakket: marktconform salaris, een aantrekkelijke bonusregeling, iMac, smartphone, verder o.a. vitaliteitsdagen, niet-rokendag en opleidingsmogelijkheden;
 • Een uitdagende functie voor 32-40 uur per week;
 • Hoge mate van zelfstandigheid, vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Ruimte voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling;
 • Een bevlogen team, net zo enthousiast en gedreven als jij;
 • Een tafelvoetbaltafel op de afdeling om af en toe stoom af te blazen;
 • No-nonsense (thuis)werkomgeving (HQ in Amsterdam) binnen een innovatief familiebedrijf, met leuke collega’s om te borrelen als bonus.
 • Toffe evenementen als ‘The Summer Revolution Party’ en hét ‘Jeu de Boules Toernooi’ van de mediawereld.

 

N.B. Wijzigingen in het functiehuis dan wel loongebouw van JCDecaux is gaande – de functie is ingedeeld in schaal 6.

Wat heb je nodig?

 • MBO Grafisch Lyceum (of gelijkwaardig);
 • Kennis van en ervaring met: InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects, HTML5;
 • Aantal jaar ervaring zou lekker zijn.

 

Het bedrijf

JCDecaux is wereldwijd marktleider in Buitenreclame en functioneel stadsmeubilair. Je bent ons ongetwijfeld weleens tegengekomen in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Parijs of Londen. Zo hebben we alleen al in Amsterdam 1500 bus- en tramhalte!

Met onder meer Abri’s en digitale vrijstaande (digitale) reclamepanelen bieden we tegelijkertijd internationale topadverteerders een podium om hun doelgroep te bereiken en voorzien we grote steden kosteloos van stadsmeubilair en het onderhoud hiervan. Het massamedium begeeft zich op een belangrijk punt; zo worden steeds meer toplocaties gedigitaliseerd en zijn er steeds meer moderne mogelijkheden die Buitenreclame nog effectiever maken. Aan jou de taak om dit breed uit te dragen!

Zin om te Solliciteren?

Deel jouw passie voor Vormgeving met ons én stuur je sollicitatie (voorzien van jouw CV en evt. LinkedIn profiel) naar werkenbij@jcdecaux.com. Stuur vooral een leuke korte motivatie mee (dat vinden wij leuk om te lezen!) en wie weet zit jij binnenkort bij ons aan de koffie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je solliciteren of ken je misschien iemand die bij JCDecaux past? Solliciteer hier.

www.jcdecaux.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie