[Vacatures] JCDecaux zoekt een IT Systems & Netwerk support
25-10-2021 11:47:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5280 | Tags:

JCDecaux is per direct op zoek naar een:

IT Systems & Netwerk support

Je uitdaging:

Als nieuwe IT Systems & Netwerk support collega zorg je voor het onderhouden, installeren, controleren en beheren van onze hard- en software. Je zorgt voor goede support aan alle IT-gebruikers van de organisatie en geeft instructie aan nieuwe gebruikers voor het correcte gebruik van onze middelen en applicaties. Je vervult een regiefunctie in het aansturen van externe leveranciers en partners en ondersteunt je IT-collega’s bij onze uitdagende IT-projecten.

JCDecaux loopt voorop in het toepassen van de nieuwste technieken in haar infrastructuur en op haar buitenreclamecampagnes. Er liggen daarmee dus volop IT-uitdagingen voor je klaar.

Wat wij vragen:

Om te kunnen excelleren in deze functie beschik je over de opleiding MBO-beheer ICT, heb je kennis en ervaring met infrastructuren, Windows server platformen en Microsoft Office 365 applicaties. Om ook onze depots en magazijn te kunnen bezoeken om dáár te ondersteunen, ben je in het bezit van
rijbewijs B.

Organiseren en problemen oplossen is jouw kracht en je bent proactief en klantgericht in je samenwerking met zowel de klant als met directe collega’s. Er is veel ruimte voor jouw inbreng en je ziet uitdaging in deze dynamiek; zowel intern als op straat.

Wat wij bieden:

Een functie in een energieke, informele en no-nonsense omgeving binnen een succesvol, internationaal en innovatief familiebedrijf met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Zo’n 50 procent van de tijd werk je vanuit huis.
We vragen nogal wat en daarbij hoort een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, aansluitend op jouw prestaties, opleiding en ervaring.

Wie zijn wij?

Ons werk spreekt miljoenen mensen aan! In 2022 hebben wij een groot netwerk van digitale schermen op de beste plekken in de top 3 steden van Nederland. Tijdens het wachten op de bus, net voordat je de supermarkt in gaat, als je over een druk kruispunt rijdt. Iedere bewoner en bezoeker van deze steden komt, bewust of onbewust, regelmatig in contact met het digitale netwerk van JCDecaux. Met duizenden Abri’s en Mupi’s (bus- en tramhaltes en vrijstaande informatiezuilen) en honderden Billboards is JCDecaux ook prominent aanwezig in vrijwel alle grote steden van Nederland. JCDecaux is wereldwijd marktleider op het gebied van modern en functioneel stadsmeubilair. Door unieke ruilovereenkomsten aan te gaan met gemeenten beschikt JCDecaux over een landelijk netwerk van reclameobjecten. In ruil voor gratis stadsmeubilair en het onderhoud daarvan, geven steden JCDecaux het recht om de beschikbare reclameruimte in deze objecten te exploiteren.

Solliciteren!

Geen dag bij JCDecaux is hetzelfde en elke dag leer je iets nieuws. Ben jij de ideale kandidaat voor deze functie? Fantastisch! Aarzel dan niet en solliciteer door jouw CV met motivatie te sturen naar werkenbij@jcdecaux.com of solliciteer hier.

www.jcdecaux.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie