[Vacatures] JCDecaux zoekt een Onderhoudsmedewerker
15-12-2021 08:11:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1278 | Tags:

JCDecaux is per direct op zoek naar een:

Onderhoudsmedewerker

Op zoek naar een baan in de frisse lucht? Bij JCDecaux gebeurt het belangrijkste werk op straat! Binnen de afdeling Technische Dienst zijn drie Regio teams onder andere verantwoordelijk voor het onderhoud van JCDecaux (stads) meubilair en het uitvoeren van affichage werkzaamheden door heel Nederland. Voor het team in regio Groot-Amsterdam is per direct plek beschikbaar voor een Onderhoudsmedewerker (36-40 uur).

Wat ga je doen?

  • Wekelijks omwisselen van de reclameposters (2x per week in de nacht);
  • Het onderhouden en reinigen van het (straat)meubilair, uitvegen van objecten, verwijderen van zwerfvuil, onkruid, graffiti en stickers;
  • Het controleren van het meubilair, het signaleren en melden van (verlichting)storingen en het opruimen van glasschades;
  • Verwerken van administratie (o.a. was-rapport).

 

Wat vragen wij?

  • Minimaal VMBO werk- en denkniveau;
  • Beschikbaar voor 36-40 uur per week;
  • Beschikbaar voor twee nachtdiensten per week;
  • Werkervaring in een zelfstandige buitenfunctie;
  • Certificaat VCA is een plus;
  • In bezit van rijbewijs B.

 

Waar kun je op rekenen?

Een leuke baan (op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst) met veel zelfstandigheid en vrijheid. Je gaat werken voor één van de leukste Buitenreclame bedrijven met een fijne, no-nonsense werkomgeving in Amsterdam én toffe collega’s als extra bonus!
Verder een prima arbeidsvoorwaardenpakket: o.a. 25 vakantiedagen, pensioenregeling, smartphone, bedrijfsauto, bonus, vitaliteitsdagen en een niet-rokendag. De functie is ingedeeld in het JCDecaux functiehuis schaal 2 (min. € 1.956,- / max. € 2.608,- bruto p/m), inschaling is afhankelijk van leeftijd, werkervaring en opleiding.

Wie zijn wij?

Ons werk spreekt miljoenen mensen aan! In 2022 hebben wij een netwerk van minimaal 1000 schermen op de beste plekken in de top 3 steden van Nederland. Tijdens het wachten op de bus, net voordat je de supermarkt in gaat, als je over een druk kruispunt rijdt. Iedere bewoner en bezoeker van deze steden komt, bewust of onbewust, regelmatig in contact met het (digitale) netwerk van JCDecaux. Met duizenden Abri’s (bus- en tramhaltes) en Mupi’s (vrijstaande informatiezuilen) en honderden Billboards is JCDecaux ook prominent aanwezig in vrijwel alle grote steden van Nederland. JCDecaux is wereldwijd marktleider op het gebied van modern en functioneel stadsmeubilair. Door unieke ruilovereenkomsten aan te gaan met gemeenten beschikt JCDecaux over een landelijk netwerk van reclame-objecten. In ruil voor gratis stadsmeubilair en het onderhoud daarvan, geven steden JCDecaux het recht om de beschikbare reclameruimte in deze objecten te exploiteren. JCDecaux maakt alles mogelijk.

Zin om te solliciteren?

Sta jij te springen om in het team van Regio Amsterdam aan de slag te gaan? Houd jij van werken in de buitenlucht? En trotseer jij met gemak een regenbui? De functie is beschikbaar voor 36-40 uur per week. Wij zoeken een collega die zijn/haar enthousiasme met ons deelt! Stuur vooral een leuke korte motivatie (dat vinden wij leuk om te lezen!) mét jouw CV naar: werkenbij@jcdecaux.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

www.jcdecaux.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie