[Vacatures] Koninklijke de Kuyper BV in Schiedam zoekt een Key Account Manager Retail
15-11-2021 08:14:00 | Door: Pie Kamau | hits: 5540 | Tags:

Koninklijke de Kuyper BV in Schiedam is per direct op zoek naar een:

Key Account Manager Retail

Je krijgt niet alleen de verantwoordelijkheid voor de Superunie leden. Daarnaast krijg je ook een aantal onafhankelijke slijterijketens onder je hoede. En je opdracht? Het verder uitbouwen van A-merken als Peachtree, De Kuyper, Rutte, Jim Beam, Bowmore en Roku bij deze voor De Kuyper belangrijke relaties.

  • Je stelt verkoop- en accountplannen op en realiseert de overeengekomen omzet- en winstdoelstellingen.
  • Je bent daarbij als geen ander in staat om het bestaande imago van De Kuyper als professionele business partner binnen Superunie en onafhankelijke slijterijketens nog verder uit te bouwen.
  • Je zet je in om de Superunie leden te adviseren over markt- en categorie ontwikkelingen en bouwt hiermee een langdurige relatie op met de category managers / inkopers. Jij bent voor hun hét aanspreekpunt van de organisatie.
  • Je komt proactief met vernieuwende ideeën om de categorieën verder uit te bouwen en kijkt daarbij buiten gebaande paden.
  • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor effectieve promoties en het beheren van het A&P accountbudget.

 

Je voelt je thuis in een professioneel team waar je volop betrokken bent bij alle ontwikkelingen binnen het bedrijf. Standplaats: Schiedam + Home Office (flexwerken).

Bedrijfsprofiel

Koninklijke de Kuyper is ’s werelds grootste leverancier van vermaarde cocktail likeuren en een bekend producent van likeuren, gin, jenevers en advocaat. Een sterk merkenbeleid, een kwalitatief hoogwaardig assortiment en een professioneel internationaal distributie netwerk vormen de basis voor een innovatieve en succesvolle marktbenadering.
 
De Kuyper heeft innovatie hoog in het vaandel. De steeds groter wordende behoefte aan convenience en low & no alcohol concepten bieden daarbij weer nieuwe kansen. De producten worden geproduceerd in Nederland en geëxporteerd naar ruim 100 landen. De bedrijfscultuur is ondernemend, informeel en internationaal georiënteerd. Voor meer informatie over de organisatie zie www.dekuyper.com.
 

Functie eisen Key Account Manager Retail

  • Je bent een commercieel talent met ervaring in de FMCG levensmiddelensector.
  • Je werkt momenteel op hoofdkantoorniveau. Ervaring met Superunie is een pre. Nog geen ervaring op hoofdkantoor, maar wil je ons overtuigen dat je klaar bent voor deze stap, dan maken we ook graag met jou kennis.
  • Je kunt prima zelfstandig werken, maar weet je in deze informele, gedreven organisatie als een echte teamspeler op te stellen. Het opbouwen van een sterke positie voor jouw merken zie je als een uitdaging en je bent iemand die graag de verantwoordelijkheden naar zich toe trekt. “Nee” is geen antwoord voor jou.
  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau en beheerst de Nederlandse en Engelse

 

Reactie
 
De Kuyper heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan BEACH Recruitment B.V, specialist in de food sector. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Beach 023-2050288 of rechtstreeks met de verantwoordelijke consultant Hans Otten, telefonisch bereikbaar op 06-12766261. Solliciteer hier.

www.dekuyper.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie