[Vacatures] LINDA.nl zoekt een Ervaren branded-contentredacteur
22-04-2022 09:30:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1783 | Tags:

LINDA.nl is per direct op zoek naar een:

Ervaren branded-contentredacteur (fulltime)

LINDA.nl is zoeken een ervaren branded-contentredacteur met een vlotte pen.

Functie

Als branded-contentredacteur LINDA.nl ben je verantwoordelijk voor de geschreven advertorials op LINDA.nl, inclusief de plaatsing op Instagram. Advertorials zijn artikelen, geschreven door de redactie van LINDA.nl, in samenwerking met een adverteerder. Van mode tot beauty en van reizen tot koken; jij zorgt ervoor dat de briefing en boodschap van adverteerders worden omgezet in een goed, aantrekkelijk en informatief artikel, voorzien van de bekende LINDA. tone of voice.

Onze advertorials worden maandelijks door een grote groep vrouwen gelezen en halen zelfs wel eens de top 5 meest gelezen artikelen. Je zorgt ervoor dat het artikel zoveel mogelijk aansluit bij onze overige lifestyle- en human interest content. De door jou geschreven content voldoet vanzelfsprekend aan de redactionele standaarden en onze hoge kwaliteitseisen. Je bewaakt daarbij te allen tijde de LINDA. tone of voice en merkwaarden, zowel in tekst als beeld.

Je bent onderdeel van het branded content team van LINDA.nl en je rapporteert aan Lotte Bastiaansen, Head of Branded Content LINDA.nl, en je hebt nauw contact met de manager branded content, overige (branded content) redacteuren en de projectmanagers van de salesafdeling.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding
  • Je hebt een zeer creatieve, vlotte pen en schrijft foutloos Nederlands
  • Je hebt ervaring met het schrijven van (digitale) branded content of lifestylecontent
  • Je bent ambitieus en wil bijdragen aan de verdere groei van LINDA.nl
  • Je kunt de LINDA.-toon meegeven in uitingen
  • Je bent flexibel, gestructureerd, kunt onder tijdsdruk werken en durft je mening te geven
  • Je weet wat leeft bij onze doelgroep en waar die behoefte aan heeft
  • Je bent resultaatgericht en doet er alles aan om doelstellingen te behalen
  • Je hebt online ervaring en kunt werken met een CMS (liefst Wordpress)

 

Wie zijn wij?

Met trots bedenken, maken en verkopen wij dagelijks het LINDA.-merk aan de leukste vrouwen van Nederland (en iedere relatie die hen wil bereiken). Creativiteit en commercie gaan hier hand in hand. Er wordt hard gewerkt en hard gelachen. Je hoeft echt geen blonde vrouw te zijn om bij ons te werken. Wit, zwart; dik, dun; man, vrouw of geen van beiden, je bent hoe dan ook welkom.

LINDA. Biedt

We bieden je een inspirerende werkomgeving met leuke en ambitieuze collega’s. Je draagt bij aan het succesvolle merk LINDA. en haalt het beste in jezelf naar boven. Je leert iedere dag weer. Je werkt 60 procent vanuit onze vestiging in Naarden - met prachtig uitzicht op de bossen met voldoende gratis parkeergelegenheid - en 40 procent vanuit huis. We organiseren regelmatig kennissessies met inspirerende sprekers. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Over LINDA.

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediamerk met verschillende onderdelen. LINDA.nl bereikt ruim zes miljoen bezoekers per maand via LINDA.nl en de app. Daarnaast bereikt LINDA.nl miljoenen vrouwen via de diverse social-mediakanalen. 

Het magazine bestaat uit themanummers, de special LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-25 jaar. LINDA. magazine is met een gemiddelde verkochte oplage van 235 duizend exemplaren per maand de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1,2 miljoen mensen.

Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.

Solliciteer

Mail je cv en motivatie vóór 9 mei naar solliciteren@linda.nl ter attentie van de Head of Branded Content LINDA.nl Lotte Bastiaansen. Een assessment is onderdeel van de procedure. Solliciteer hier.

www.linda.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie