[Vacatures] LINDA.nl zoekt een Ervaren nieuwsredacteur
22-04-2022 09:51:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2807 | Tags:

LINDA.nl is per direct op zoek naar een:

Ervaren nieuwsredacteur (fulltime)

Voor LINDA.nl zoeken we op korte termijn een ervaren nieuwsredacteur met een vlotte pen.

Wat ga je doen?

  • Je volgt het nieuws op de voet, bedenkt zelf nieuwsonderwerpen, pitcht en voert deze ook uit.
  • Je haalt snelle quotes, belt na, doet interviews en schrijft korte en langere nieuwsberichten voor de site.
  • Je draait als redacteur mee in het nieuwsrooster, inclusief onregelmatige diensten (ochtend-, dag-, avond- en weekend) en af en toe weekenddienst. De werktijden doordeweeks variëren van 6.00-14.30 uur, 9.00-17.30 uur en 14.30-23.00 uur, in het weekend werk je van van 7.00 tot 14.30 uur.
  • Je werkt zowel vanuit huis als op de redactie van LINDA.nl in Naarden.
  • Een assessment is onderdeel van de procedure.

 

Wie zoeken wij?

  • Je bent een journalist met meerdere jaren ervaring, liefst bij een nieuwssite.
  • Je hebt een glibberig pennetje en schrijft foutloos Nederlands.
  • Je weet wat leeft bij onze doelgroep en waar die behoefte aan heeft. Voor LINDA.nl zoeken we ervaren en flexibele redacteuren die artikelen precies die invalshoek en toon meegeven die bij ons en onze doelgroep passen.
  • Je kunt onder tijdsdruk werken, snel nieuwsberichten oppakken en de LINDA.-toon meegeven.
  • Je hebt online ervaring en kunt werken met een CMS (liefst WordPress) en bent goed in SEO.

 

Wie zijn wij?

Met trots bedenken, maken en verkopen wij dagelijks het LINDA.-merk aan de leukste vrouwen van Nederland (en iedere relatie die hen wil bereiken). Creativiteit en commercie gaan hier hand in hand. Er wordt hard gewerkt en hard gelachen. Je hoeft echt geen blonde vrouw te zijn om bij ons te werken, wij streven juist naar diversiteit. Het maakt niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, hoe oud je bent en van wie je houdt. We zijn vooral nieuwsgierig naar hoe jouw drive en ervaring ons kan helpen met de verdere groei van het leukste merk van Nederland.

LINDA. Biedt

We bieden je een inspirerende werkomgeving met leuke en ambitieuze collega’s. Je draagt bij aan het succesvolle merk LINDA. en haalt het beste in jezelf naar boven. Je leert iedere dag weer. Wij zijn gevestigd in Naarden met prachtig uitzicht op de bossen met voldoende gratis parkeergelegenheid. We organiseren regelmatig digitale kennissessies met inspirerende sprekers. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Over LINDA.

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediaal merk met verschillende onderdelen. LINDA.nl bereikt ruim zes miljoen bezoekers per maand via LINDA.nl en de app. Daarnaast bereikt LINDA.nl miljoenen vrouwen via de diverse social-mediakanalen. Het magazine bestaat uit themanummers, de special LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-25 jaar. LINDA. magazine is met een gemiddelde verkochte oplage van 235 duizend exemplaren per maand de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1,2 miljoen mensen.

Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.

Solliciteer

Mail je cv en motivatie naar solliciteren@linda.nl ter attentie van Marije Knevel of solliciteer hier.

www.linda.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie