[Vacatures] LVB zoekt een Ervaren Video - Editor
20-04-2022 09:37:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2619 | Tags:

LVB is per direct op zoek naar een:

Ervaren Video - Editor

De ene dag werk je aan een commercial. De andere dag aan TikTok-format. En weer een dag later denk je mee hoe we onze nieuwste brand documentaire kunnen vernieuwen. Voldoende afwisseling dus als je bij LVB komt werken als video-editor.

Want daar zijn we naar op zoek. Een ervaren editor die wil werken in een veelzijdig en enthousiast videoteam dat producties bedenkt en produceert voor klanten als ABN AMRO, UWV, De Kindertelefoon, Bol.com, PostNL, NS, MS Fonds en Vattenfall.

Wat zoeken we?

Jij bent een ervaren online video-editor. De inhoud staat al, en daarna ben jij aan zet. Jij kunt een video op het gebied van ritme, audio en kleurcorrectie volledig perfectioneren. Jij maakt van al onze video’s stuk voor stuk negens (en tienen). Want jij weet wat een écht goede video nodig heeft.

Je kunt zelfstandig editen en projecten draaien en werkt daarbij nauw samen met onze regisseurs. 

Je bent gedisciplineerd, creatief en hebt een snelle en eigenzinnige montagestijl. We willen voor onze klanten het beste werk maken. En dat verwachten we ook van jou. Je weet alles over online video. En over social video. Natuurlijk ben je ambitieus. Wil je het beste uit jezelf halen. En uit je collega’s. Ook communiceer je goed, je weet helder te onderbouwen waarom je bepaalde keuzes maakt.

Maar het allerbelangrijkste? Je moet vooral heel veel zin hebben om aan de slag te gaan bij de beste videomakers van Nederland.

Wat doen we?

Marketing, content en communicatie. Dat is het specialisme van LVB. Club LVB. Want we zijn méér dan zomaar een bureau. Merken bouwen en omzet laten groeien. Dat is wat we voor onze klanten willen. Dat lukt als je het grote plaatje snapt én als je gespecialiseerde teams kunt inzetten.

Daarom zijn we full-service én full-specialist. LVB heeft 8 gespecialiseerde teams die nauw samenwerken om merkverhalen consistent te vertellen. Eén van die teams is het videoteam, waar jij komt te werken. We zijn specialisten die het grote plaatje snappen. Inhoudelijk gedreven. Op z’n tijd eigenwijs. En altijd de beste willen zijn. That’s us. Club LVB.

Gewenste eigenschappen

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring met montage en videoproductie. 
  • Adobe Premiere Pro en After Effects kennen voor jou geen geheimen.
  • Je hebt ervaring in audionabewerking en color grading
  • Je hebt een duidelijke visie over wat een montage goed maakt.
  • Je bent proactief en kunt zelfstandig werken.
  • Natuurlijk ben je stressbestendig en flexibel.
  • Je kunt goed communiceren en haalt energie uit het ‘sparren’ met je collega’s.

 

Wat bieden we?

Natuurlijk krijg je een passend salaris. Ook met de andere arbeidsvoorwaarden zit het wel goed. En vanzelfsprekend doe je mee aan onze wekelijkse gratis bootcamp! Ook belangrijk: je krijgt een afwisselende, zelfstandige functie (32-40 uur) binnen een ambitieuze club en een leuk team. Met alle mogelijkheden om te groeien in je vak en binnen LVB. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om je werk te doen. Dat betekent dan wel dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel moet hebben. Bij LVB werken we hard, maar maken we ook tijd voor borrels, bedrijfsuitjes én lachen we veel en vaak met elkaar. Lees hier meer over Club LVB of volg ons op Instagram en LinkedIn. Meer informatie over LVB vind je op onze siteInstagram en YouTube.

Enthousiast geworden?

Join the club! Stuur je cv en motivatie naar Renée Brinkman via r.brinkman@lvb.nl.

www.lvb.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie