[Vacatures] LVB zoekt een Graphic Designer
20-04-2022 10:04:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2245 | Tags:

LVB is per direct op zoek naar een:

Graphic Designer

LOVEBRAND DESIGNERS groeit! We zoeken daarom een ervaren, creatieve, graphic designer (32-40 uur) die woorden het liefst omzet in klinkende visuals en kick ass design.

En dan ook nog een designer die wil werken voor A-merken als UWV, PostNL, ABN AMRO, Coloplast, Bol.com, MS Fonds, Kindertelefoon en MBO Amersfoort. Lets voor jou? Solliciteer dan op deze toffe designvacature bij LOVEBRAND DESIGNERS (part of LVB).

Wie zoeken we?

Lemand die zonder problemen een strategie vertaalt naar een creatief concept. Je bedenkt én voert uit en gaat werken voor verschillende projecten en klanten. Je draait je hand niet om voor het produceren van een serie timeline visuals, een social campagne of een visual identity.

Natuurlijk ben je creatief, heb je ruime ervaring als graphic designer, maar ook (en vooral) ervaring in (content) marketing en communicatie. Oh ja, als je ook nog eens kan illustreren, dan zouden we superblij zijn.

Wat doen we?

Je komt te werken bij LOVEBRAND DESIGNERS, het designbureau dat is opgericht door LVB. Het team bestaat uit 3 art directors en 4 graphic/online designers. En daar kom jij dan bij. Er heerst een informele en open sfeer.

Wij geloven in de kracht van merken. En werken er dus keihard aan om die merken (visueel) naar grote hoogtes te brengen. Ons werk is zeer divers. Van social media design tot editorial design en (re)branding. En van activatiecampagnes tot infographics.

LOVEBRAND DESIGNERS is onderdeel van Club LVB, hét bureau voor marketing, content en communicatie.

Dit kun je en ben je

 • Afgeronde HBO-studie op het gebied van grafische vormgeving, design of media.
 • We werken veel voor Nederlandse opdrachtgevers, Nederlands als moedertaal is dus een must
 • Je hebt natuurlijk een geweldig portfolio.
 • Minimaal drie jaar werkervaring als graphic designer, bij een bureau of als zelfstandige.
 • Je bent creatief en hebt uitgebreide kennis van typografie, kleurgebruik en verhoudingen.
 • Vanzelfsprekend draai je je hand niet om voor het werken aan meerdere projecten tegelijk.
 • Je geeft ons frisse inzichten en staat open voor het leren van nieuwe dingen.
 • Natuurlijk ben je stressbestendig, proactief en flexibel en kun je zelfstandig werken
 • Je kunt goed communiceren.
 • Je beheerst InDesign, Photoshop en Illustrator.
 • Bureauervaring is een absolute pré.

 

Wat bieden wij?

Natuurlijk krijg je een passend salaris. Ook met de andere arbeidsvoorwaarden zit het wel goed. En vanzelfsprekend doe je mee aan onze wekelijkse gratis bootcamp! Ook belangrijk: je krijgt een afwisselende, zelfstandige functie (32-40 uur) binnen een ambitieuze club en een leuk team. Met alle mogelijkheden om te groeien in je vak. Verder zijn we een informeel bureau. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om je werk te doen. Dat betekent ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel. We werken hard, maar maken ook tijd voor een goeie grap, borrels en bedrijfsuitjes. Lees hier meer over LOVEBRAND DESIGNERS en Club LVB of volg ons op Instagram en LinkedIn.

Lijkt het je wat?

Join the club! Mail je cv, motivatiebrief (en portfolio!) uiterlijk 22 april naar Ferdi van der Veen: f.vanderveen@lovebrand-designers.nl. Vragen? Bel (of mail) gerust met Ferdi! Dat kan op: 033-422 00 80.

www.lvb.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie