[Vacatures] LVB zoekt een Junior Projectmanager
20-04-2022 09:56:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2553 | Tags:

LVB is per direct op zoek naar een:

Junior Projectmanager

Club LVB blijft maar groeien. Met veel nieuwe, toffe projecten. En dat betekent ook… nieuwe collega’s. Jij misschien wel. We zoeken namelijk een junior projectmanager.

Een junior projectmanager die aan de slag wil voor klanten als ABN AMRO, NS, Bol.com, UWV, MBO Amersfoort, PostNL en Vattenfall.

Een beetje projectmanagementervaring zou lekker zijn. Maar hoeft niet. We zoeken vooral iemand die enthousiast is over het vak van projectmanager en veel wil leren.

Wie zoeken we?

Als junior projectmanager pak je zelfstandig projecten op of ben je verantwoordelijk voor een onderdeel binnen onze grotere projecten. Je bewaakt deadlines en afspraken. Maakt planningen. Stuurt collega’s aan. Hebt regelmatig klantcontact en ‘fixt’ alles gewoon.

Je komt ons team met projectmanagers versterken. We zoeken iemand die graag de touwtjes in handen heeft. Die regie weet te houden en het project bewaakt. En die in de gaten houdt of iedereen doet wat hij moet doen. Dat je netjes werkt, proactief én stressbestendig bent, vinden wij niet meer dan logisch.

Dit moet je kunnen/weten/zijn/doen:

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Relevante werkervaring is een pré (maar hoeft niet)
  • Voor het werken aan meerdere projecten tegelijk draai jij je hand niet om.
  • Je bent proactief, communiceert goed en kunt zelfstandig werken.
  • Je wil graag voor klanten werken.
  • Natuurlijk ben je stressbestendig en flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit).
  • Je hebt commercieel inzicht.
  • Opleiding of ervaring in content en/of marketingcommunicatie is absoluut een pré.

 

Wat doen we?

Marketing, content en communicatie. Dat is het specialisme van LVB. Club LVB. Want we zijn méér dan zomaar een bureau. Merken bouwen en omzet laten groeien. Dat is wat we voor onze klanten willen. Dat lukt als je het grote plaatje snapt én als je gespecialiseerde teams kunt inzetten.

Daarom zijn we full-service én full-specialist. LVB heeft 8 gespecialiseerde teams die nauw samenwerken om merkverhalen consistent te vertellen. We zijn specialisten die het grote plaatje snappen. Inhoudelijk gedreven. Op z’n tijd eigenwijs. En altijd de beste willen zijn. That’s us. Club LVB.

Wat bieden we?

Natuurlijk krijg je een passend salaris. Ook met de andere arbeidsvoorwaarden zit het wel goed. En je doet vanzelfsprekend mee aan onze wekelijkse gratis bootcamp! Ook belangrijk: je krijgt een afwisselende, zelfstandige en fulltime functie (32-40 uur) binnen een ambitieus bureau en een leuk team. Met alle mogelijkheden om te groeien in je vak. Verder zijn we een heel informeel bureau. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om je werk te doen. Dat betekent dan wel dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel moet hebben. Bij LVB werken we hard, maar maken ook tijd voor een goede grap, borrels en bedrijfsuitjes. Lees hier meer over Club LVB of volg ons op Instagram en LinkedIn.

Solliciteren of meer weten?

Join the club! Stuur je cv en motivatie naar Patrick Severein via p.severein@lvb.nl. Vragen? Bel dan met Patrick: 033-4220080. Solliciteren kan tot 22 april 2022. 

www.lvb.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie