[Vacatures] LVB zoekt een Mediamanager
20-04-2022 09:28:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2288 | Tags:

LVB is per direct op zoek naar een:

Mediamanager

LVB Video is op zoek naar een nieuwe collega. We zoeken een duizendpoot voor de postproductie. Iemand met een enorme bak aan technische kennis (met name van Apple-apparatuur en Adobe software), die niet kan wachten om onze postproductie workflow naar een nieuw niveau te tillen.

Wie zoeken we?

We zoeken een mediamanager. Jij vormt het begin- en eindstation van onze postproductiefase en zorgt voor de nodige technische ondersteuning op de afdeling.

Al het materiaal dat wij draaien komt bij jou binnen en alle video’s die wij maken worden door jou gearchiveerd. Kortom: jij ondersteunt onze video producers en editors in het opstarten en afronden van alle projecten. Helpen opstarten doe je door al het materiaal na terugkomst van draaidagen in te laden, netjes weg te schrijven en projecten gereed te maken voor de voormontage die wordt opgepakt door onze video producers. Helpen afronden doe je door na afronding van de voor- en eindmontage alle benodigde exports te maken, om vervolgens het project en alle video’s weer netjes te archiveren. Ook voor kleinere correcties en het maken van deliverables in verschillende aspect-ratio’s draai jij je hand niet om. Tot slot ben jij de dagelijkse technische ondersteuning op de afdeling, waarbij je nauw contact hebt met onze IT-manager.

In deze rol vragen we de nodige kennis van Apple-apparatuur en Adobe-software en de skills om dit in deze ondersteunende rol in te zetten voor het videoteam. Jij zorgt ervoor dat het productieproces blijft draaien en dat er netjes en zorgvuldig wordt gewerkt op de edit-sets Je bent een échte teamplayer, je bent betrokken en wordt er gelukkig van collega’s te helpen. Daarnaast ben je punctueel, heb je affectie met verschillende softwarepakketten en weet je deze gemakkelijk eigen te maken. Tot slot ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technisch vlak en zorgt er in samenwerking met onze IT-manager voor dat wij daarin voorop blijven lopen.

Dit moet je kunnen/weten/zijn/doen:

 • Je hebt minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau, met een aantal jaren relevante werkervaring.
 • Importeren, exporteren, consolideren, transcoderen, archiveren en beheren van mediacontent.
 • Het coördineren van het gebruik van de verschillende montagesets.
 • Het ondersteunen en adviseren van je collega’s (voornamelijk editors en video producers), zowel voor en tijdens, als na de postproductie-werkzaamheden.
 • Het signaleren en oplossen van technische problemen binnen de postproductie-omgeving.
 • Het (laten) verzorgen van onderhoud aan Apple-apparatuur.
 • Het schrijven van handleidingen en werkprocessen voor het beheer van media en gebruik van de postproductie-omgeving.
 • Voor het werken aan meerdere projecten tegelijk draai jij je hand niet om.
 • Je bent proactief, communiceert goed en kunt zelfstandig werken.
 • Natuurlijk ben je stressbestendig en flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit).
 • Ervaring met camera apparatuur is een absolute pré.

 

Wat doen we?

Marketing, content en communicatie. Dat is het specialisme van LVB. Club LVB. Want we zijn méér dan zomaar een bureau. Merken bouwen en omzet laten groeien. Dat is wat we voor onze klanten willen. Dat lukt als je het grote plaatje snapt én als je gespecialiseerde teams kunt inzetten.

Daarom zijn we full-service én full-specialist. LVB heeft 8 gespecialiseerde teams die nauw samenwerken om merkverhalen consistent te vertellen. We zijn specialisten die het grote plaatje snappen. Inhoudelijk gedreven. Op z’n tijd eigenwijs. En altijd de beste willen zijn. That’s us. Club LVB.

Wat bieden we?

Natuurlijk krijg je een passend salaris. Ook met de andere arbeidsvoorwaarden zit het wel goed. En vanzelfsprekend doe je (na de lockdown) mee aan onze wekelijkse gratis bootcamp! Ook belangrijk: je krijgt een afwisselende, zelfstandige functie (40 uur) binnen een ambitieuze club en een leuk team. Met alle mogelijkheden om te groeien in je vak en binnen LVB. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om je werk te doen. Dat betekent dan wel dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel moet hebben. Bij LVB werken we hard, maar maken we ook tijd voor borrels, bedrijfsuitjes én lachten we veel en vaak met elkaar. Lees hier meer over Club LVB of volg ons op Instagram en LinkedIn.

Enthousiast geworden?

Join the club! Stuur je cv en motivatie naar Renée Brinkman via r.brinkman@lvb.nl.

www.lvb.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie