[Vacatures] LVB zoekt een Producer
20-04-2022 09:17:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1704 | Tags:

LVB is per direct op zoek naar een:

Producer

Als Producer bij LVB ben je van begin tot eindverantwoordelijk voor het begeleiden van diverse audiovisuele producties. Van korte social video’s tot lange documentaires en alles daartussenin.

Wie zoeken we?

Als Producer bij LVB ben je van begin tot eindverantwoordelijk voor het begeleiden van diverse audiovisuele producties. Van korte social video’s tot lange documentaires en alles daartussenin. Voor diverse klanten zoals PostNL, Bol.com, Vattenfall, ABN AMRO en UWV.

Je bent altijd het centrale aanspreekpunt voor de collega’s waarmee je samenwerkt. Je zet iedereen in hun kracht, zoals regisseurs, cameramannen, editors, mediamanagers en productiestagiairs. Je hebt een ‘Can do’ mentaliteit en begrijpt dat je als spil van de productie voor een groot deel de sfeer bepaalt. Daarom kun je je goed in anderen verplaatsen en ben je een fijne collega die door iedereen blind gevonden wordt.

Voor werkzaamheden zoals het maken van callsheets, opzetten van castings, regelen van props, de juiste vergunningen en het vinden van de vetste opnamelocaties draai jij je hand niet om. Tegelijkertijd weet je productiecollega’s goed aan te sturen op het uitvoeren van deze taken.

Je houdt een koel hoofd ook als er wat stress is en brengt structuur in ieder productieproces. Je houdt de vinger aan de pols door proactief breakdown meetings in te plannen en zorgt dat je ten allen tijden weet waar iedereen mee bezig is, de deadlines worden gehaald en het project binnen het afgesproken budget ontwikkeld wordt. Tijdens de shoots ben je vaak aanwezig en zorg je ervoor dat deze soepel en fijn verlopen.

Bij LVB krijgen we allemaal energie van hard werken, maar óók binnen de rol als producer (waar het net wat vaker rennen en vliegen is) streven wij naar een gewone werkweek, zonder absurde uren. Een fijne woon werk balans dus.

Wat doen we?

Marketing, content en communicatie. Dat is het specialisme van LVB. Club LVB. Want we zijn méér dan zomaar een bureau. Merken bouwen en omzet laten groeien. Dat is wat we voor onze klanten willen. Dat lukt als je het grote plaatje snapt én als je gespecialiseerde teams kunt inzetten.

Daarom zijn we full-service én full-specialist. LVB heeft 8 gespecialiseerde teams die nauw samenwerken om merkverhalen consistent te vertellen. We zijn specialisten die het grote plaatje snappen. Inhoudelijk gedreven. Op z’n tijd eigenwijs. En altijd de beste willen zijn. That’s us. Club LVB.

Gewenste eigenschappen

  • Je hebt minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau, met een aantal jaren relevante werkervaring als (content)producer binnen de mediaindustrie.
  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding, zoals Media & Entertainment Management
  • Je bent gewend om op niveau te overleggen en te adviseren
  • Je denkt in oplossingen en niet in problemen
  • Natuurlijk ben je stressbestendig en flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit).
  • Je bent dus niet vies van hard werken
  • Je bent een echte teamplayer
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en het resultaat
  • Je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels
  • Je bent in bezit van rijbewijs B

 

Wat bieden we?

Natuurlijk krijg je een passend salaris. Ook met de andere arbeidsvoorwaarden zit het wel goed. En vanzelfsprekend doe je (na de lockdown) mee aan onze wekelijkse gratis bootcamp! Ook belangrijk: je krijgt een afwisselende, zelfstandige functie (40 uur) binnen een ambitieuze club en een leuk team. Met alle mogelijkheden om te groeien in je vak en binnen LVB. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om je werk te doen. Dat betekent dan wel dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel moet hebben. Bij LVB werken we hard, maar maken we ook tijd voor borrels, bedrijfsuitjes én lachten we veel en vaak met elkaar. Lees hier meer over Club LVB of volg ons op Instagram en LinkedIn.

Enthousiast geworden?

Join the club! Stuur je cv en motivatie naar Renée Brinkman via r.brinkman@lvb.nl.

www.lvb.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie