[Vacatures] LVB zoekt een Projectmanager
20-04-2022 09:45:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2077 | Tags:

LVB is per direct op zoek naar een:

Projectmanager

Club LVB groeit door. Ook in 2022. Met mooie, nieuwe projecten die we bedenken én uitvoeren voor nieuwe en bestaande klanten als UWV, Bol.com, PostNL, ABN AMRO, KPMG, Vattenfall, NS en Florius. En dus hebben we jou nodig. Tenminste… als je een projectmanager bent. Want die zoeken we. Een projectmanager die ervoor zorgt dat een project ‘voor elkaar komt’. Solliciteer nu op onze projectmanager vacature.

Je organiseert mankracht. Stuurt aan op rapportages. Bewaakt deadlines en afspraken. Maakt planningen. Weet als geen ander hoe een klant bediend moet worden. En weet opdrachtgevers én collega’s te enthousiasmeren en mee te krijgen. Jij brengt onze klanten én onze projecten een stap verder. Enthousiast over deze rol? Solliciteer dan direct.

Wie zoeken we?

We zoeken een projectmanager die ons team met projectmanagers komt versterken. Iemand die graag de touwtjes in handen heeft. Die regie weet te houden op de operatie. De deliverables bewaakt: zijn we bezig met datgene wat we hebben beloofd aan klanten? Lopen we op schema? Doet iedereen – of het nu een content director, designer of regisseur is – wat hij moet doen? En doen we de juiste dingen goed?

Je hebt al wat jaren projectmanagementervaring. Je bent dus snel inzetbaar, omdat je weet hoe je communiceert met een klant en snapt hoe de bureauwereld in elkaar steekt. Dat je netjes werkt, proactief én stressbestendig bent, vinden wij niet meer dan logisch.

Dit moet je kunnen/weten/zijn/doen:

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, met een aantal jaren relevante werkervaring.
  • Voor het werken aan meerdere projecten tegelijk draai jij je hand niet om.
  • Je bent proactief, communiceert goed en kunt zelfstandig werken.
  • Je wil graag voor klanten werken.
  • Natuurlijk ben je stressbestendig en flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit).
  • Je bent goed in je vak, maar wil altijd beter worden.
  • Je hebt commercieel inzicht.
  • Bureau-ervaring is een pré.
  • Ervaring in content en/of marketingcommunicatie absoluut ook.

 

Wat doen we?

Marketing, content en communicatie. Dat is het specialisme van LVB. Club LVB. Want we zijn méér dan zomaar een bureau. Merken bouwen, naamsbekendheid verbeteren en omzet laten groeien. Dat is wat we voor onze klanten willen. Dat lukt als je het grote plaatje snapt én als je gespecialiseerde teams kunt inzetten.

Daarom zijn we full-service én full-specialist. Een end-to-end bureau dus. LVB heeft 8 gespecialiseerde teams die nauw samenwerken om merkverhalen consistent te vertellen. We zijn specialisten die het grote plaatje snappen. Inhoudelijk gedreven. Op z’n tijd eigenwijs. En altijd de beste willen zijn. That’s us. Club LVB.

Wat bieden we?

Natuurlijk krijg je een passend salaris. Ook met de andere arbeidsvoorwaarden zit het wel goed. En natuurlijk doe je mee aan onze wekelijkse gratis bootcamp! Ook belangrijk: je krijgt een afwisselende, zelfstandige en fulltime functie (32-40 uur) binnen een ambitieus bureau en een leuk team. Met alle mogelijkheden om te groeien in je vak. Verder zijn we een heel informeel bureau. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om je werk te doen. Dat betekent dan wel dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel moet hebben. Bij LVB werken we hard, maar maken ook tijd voor een goede grap, borrels en bedrijfsuitjes. Lees hier meer over Club LVB of volg ons op Instagram en LinkedIn.

Enthousiast geworden?

Join the club! Stuur je cv en motivatie naar Marieke Hogeterp via jobs@lvb.nl.

www.lvb.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie