[Vacatures] MPG. zoekt een Allround medewerker financiële administratie
09-12-2021 08:37:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1843 | Tags:

MPG. is per direct op zoek naar een:

Allround medewerker financiële administratie

Met ijzersterke en creatieve content helpen wij merken de dialoog aan te gaan met consumenten of medewerkers. Relevante content voor het juiste moment, met het juiste middel en voor de juiste persoon. Maar altijd vanuit de belevingswereld van de consument. Het liefst zo persoonlijk mogelijk om een sterke en duurzame verbinding te maken. Wij werken voor de mooiste A-merken binnen meerdere sectoren, marktsegmenten, branches en niches. Van finance en zorg tot semioverheid, retail en food. Wij ondersteunen hen in het hele crossmedia-communicatietraject: van strategie en concept tot creatie, uitvoering en de evaluatie. We produceren en onderhouden tientallen magazines, websites, apps, events en video’s. Samen met SOCIAL.INC, The Social Club, MPG Concepts en Gicom is MPG. onderdeel van Mmmatter: een fullservice-contentnetwerk. Met 100+ specialisten in Amsterdam, Antwerpen en New York, en een foto-, video- en kookstudio hebben we alles in huis om een ‘one-stop-shop’ te zijn voor onze klanten. Voor onze financiële administratie zijn wij op zoek naar een allround medewerker financiële administratie.

Wat ga jij doen?

Je bent primair verantwoordelijk voor de gehele administratie van SOCIAL.INC en The Social Club.  Zo boek je de inkoopfacturen en bankafschriften en zorg je voor de volledige projectadministratie (facturatie, controle van kosten en urenregistratie, afsluiten projecten). Verder doe jij de aangifte bij de belastingdienst voor de lonen en voor de BTW. Tussenrekeningen worden door jou onderhouden en het opstellen van financiële rapportages behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Daarnaast ondersteun je de andere finance collega’s met de werkzaamheden voor de andere labels onder de MPG. Group, je bent hun back-up en je denkt met hen mee. Omgekeerd mag je hetzelfde van hen verwachten.

Wie ben jij?

Je hebt uiteraard de benodigde boekhoudkundige kennis en ervaring. Je bent deskundig genoeg om een goede financiële rapportage op te stellen, maar je vindt het ook prima facturen te boeken. Je bent nauwkeurig en proactief. Je zoekt het werk dus op en wacht niet tot het naar jou toe komt. Je kunt zelfstandig werken, maar houdt er wel van deel uit te maken van een team. Je wordt er blij van om je niet-financiële collega’s door middel van jouw financieel inzicht te helpen om hun werk beter te doen.

Wat breng je mee?

  • hbo werk- en denkniveau;
  • minimaal drie jaar werkervaring in en soortgelijke functie;
  • ervaring met het werken met Excel;
  • ervaring met het administreren van projecten;

 

Hoe is het om te werken voor MPG.?

Je gaat werken voor een opdrachtgever die gelooft in de waarde van content, in een team van betrokken en gedreven collega’s, waar creativiteit, strategie en media samenkomen. Uiteraard bieden we bij de functie passende arbeidsvoorwaarden. Je wordt onderdeel van een enthousiast team binnen een snelgroeiend, dynamisch fullservice-bureaunetwerk. We organiseren gedenkwaardige kerstfeesten en borrels. Als je wilt heb je kookloze avonden: wat overdag door onze collega’s voor Allerhande wordt gekookt in onze eigen testkeuken, neem jij ‘s avonds mee naar huis. Hoe leuk is dat?

Is dit jouw droombaan?

Denk je ja, dit ben ik en dit wil ik? Solliciteer dan direct! Mail je cv met motivatiebrief naar hrm@mpg.today onder vermelding van allround medewerker financiële administratie/ voor- en achternaam.  De sluitingsdatum is 20 december 2021Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marc Pijsel op telefoonnummer 06-53588476. Bij ons heeft elke sollicitant gelijke kansen. Bij gelijke geschiktheid is ons uitgangspunt altijd diversiteit en inclusiviteit. Alle sollicitaties worden daarom met gelijke aandacht behandeld ongeacht geloof, nationale afkomst, geslacht, geslachtsidentiteit, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat of handicap.

www.mpg.today

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie