[Vacatures] MPG. zoekt een Creatieve Video Producer
30-08-2021 12:43:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1181 | Tags:

MPG. is per direct op zoek naar een:

Creatieve Video Producer

Met ijzersterke en creatieve content helpen wij merken de dialoog aan te gaan met consumenten of medewerkers. Relevante content voor het juiste moment, met juiste middel en voor de juiste persoon. Maar altijd vanuit de belevingswereld van de consument. Het liefst zo persoonlijk mogelijk om een sterke en duurzame verbinding te maken. Wij werken voor de mooiste A-merken binnen meerdere sectoren, marktsegmenten, branches en niches. Van finance en zorg tot semioverheid, retail en food. Wij ondersteunen hen in het hele crossmedia-communicatietraject: van strategie en concept tot creatie, uitvoering en de evaluatie.

We produceren en onderhouden tientallen magazines, websites, apps, events en video’s. Samen met SOCIAL.INC en The Social Club is MPG. onderdeel van de MPG.Group: een fullservice- contentnetwerk. Met 100+ specialisten in Amsterdam en New York, een fotostudio, videostudio en kookstudio hebben we alles in huis om een ‘one-stop-shop’ te zijn voor onze klanten. Ons videoproductie team groeit uit zijn jasje! Wij zijn daarom per direct op zoek naar een Creatieve Video Producer (32-40 uur).

De functie

We zoeken een enthousiaste en bevlogen Creative Producer met een voorliefde voor video. In een klein team maak je straks heel diverse video’s. Van korte receptenvideo’s, waar je heel hands on ook een beetje regie en licht doet, tot aan Youtube formats van een kwartier. Je zorgt ervoor dat een groot team van professionals altijd het beste uit zichzelf haalt omdat jij alles tot in de puntjes hebt geregeld. Daarnaast vind je het ook leuk om zo nu en dan een creatief idee van één alinea helemaal uit te werken tot een uitgebreid plan waarbij het concept echt tot leven komt.

Het vaste team waarin je komt te werken, bestaat nu uit een Creative Producer, een Editor en een Video Manager, die samenwerken binnen en buiten onze eigen studio. Met jou erbij zetten we de volgende stap naar een volwaardig videoteam. Hollywood here we come!

Je belangrijkste taken

 • Video producties van A tot Z produceren.
 • Creatieve concepten (vanuit creatie) uitwerken tot concrete plannen.
 • Klantcontact over voortgang producties.
 • Zelfstandig videobegrotingen opstellen en bewaken.

 

Wat vragen wij

 • Je hebt een opleiding op HBO niveau en enkele jaren aantoonbare ervaring als Video Producer.
 • Je kunt goed plannen en organiseren en bent accuraat.
 • Je bent optimistisch; en oplossingsgericht; je denkt in mogelijkheden en niet in problemen. “Nee heb je, ja kun je krijgen”.
 • Als er iets onverwachts verandert, dan vind je het geen probleem om eens in het weekend of in een avond te werken.
 • Je krijgt geen stress van strakke deadlines en -last minute- veranderingen.
 • Je weet hoe je met klanten om moet gaan; je bent de klant altijd een stap voor.
 • Als je een netwerk van Video crew freelancers dan is dat zeker een pre.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

 

Wat bieden wij

Je gaat werken voor een opdrachtgever die gelooft in de waarde van content, in een team van betrokken en gedreven collega’s waarin creativiteit, strategie en media samenkomen. Uiteraard bieden we arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie. We drinken echt goede koffie (of thee), en organiseren gedenkwaardige kerstfeesten en borrels! En je hebt, als je wilt, kookloze avonden: wat overdag wordt gekookt in onze eigen keuken, neem jij ‘s avonds mee naar huis. Hoe leuk is dat?

Is dit jouw droombaan?

Denk je: ‘dit ben ik en dit wil ik’? Solliciteer dan direct! Mail je cv met motivatiebrief naar hrm@mpg.today onder vermelding van Functienaam / voor- en achternaam. Wie weet drinken wij misschien snel een kop koffie! De sluitingsdatum is 12 september 2021. Voor meer informatie, kun je natuurlijk contact opnemen! Bel gerust met Jeroen Dontje, Creative Director sr. op nummer 06-51893321.

www.mpg.today

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie