[Vacatures] MPG. zoekt een Culinair Redacteur
06-09-2021 15:23:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2735 | Tags:

MPG. is per direct op zoek naar een:

Culinair Redacteur

Met ijzersterke en creatieve content helpen wij merken de dialoog aan te gaan met consumenten of medewerkers. Relevante content voor het juiste moment, met juiste middel en voor de juiste persoon. Maar altijd vanuit de belevingswereld van de consument. Het liefst zo persoonlijk mogelijk om een sterke en duurzame verbinding te maken. Wij werken voor de mooiste A-merken binnen meerdere sectoren, marktsegmenten, branches en niches.

Van finance en zorg tot semioverheid, retail en food. Wij ondersteunen hen in het hele crossmedia-communicatietraject: van strategie en concept tot creatie, uitvoering en de evaluatie. We produceren en onderhouden tientallen magazines, websites, apps, events en video’s. Samen met SOCIAL.INC, The Social Club en Gicom is MPG. onderdeel van de MPG.Group: een fullservice- contentnetwerk. Met 100+ specialisten in Amsterdam, Antwerpen en New York, een fotostudio, videostudio en kookstudio hebben we alles in huis om een ‘one-stop-shop’ te zijn voor onze klanten.

MPG maakt in opdracht van Albert Heijn de content voor het foodplatform Allerhande. Het Allerhande-team is verantwoordelijk voor de totale crosschannel-contentproductie (print, online, video). Binnen dit team zijn wij per direct op zoek naar een Culinair redacteur (32-40 uur).

Wat ga je doen?

In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de productie van culinaire content voor het Allerhande platform. Naast recepten produceer je ondersteunende culinaire content, passend bij de wensen en interesse van de doelgroep van de klant. Het team produceert eveneens content voor culinaire uitingen van andere accounts van MPG.

Wie ben jij?

Jouw hart klopt voor eten en drinken. Je hebt uitgebreide culinaire kennis en bent goed op de hoogte van de nationale en internationale trends op culinair gebied. Je kennis over- en liefde voor eten combineer je moeiteloos en met veel creativiteit in aantrekkelijke receptuur.

Daarnaast vind je het leuk om jouw culinaire kennis te vertalen naar passende content voor een commerciële klant en een breed publiek. Je bent in staat binnen vastgestelde kaders creatieve en toegankelijke oplossingen te vinden en in te spelen op de wensen van de klant. Teksten schrijven over culinaire onderwerpen gaat je goed af. Je begrijpt dat het schrijven en ontwikkelen van receptuur een vak is en weet precies wat ervoor nodig is om de lezer te bedienen.

Daarnaast is het belangrijk dat jij ….

  • naast hbo-werk en denkniveau, relevante (schrijf-)ervaring hebt in het culinaire vakgebied en met contentproductie, voor verschillende (digitale) kanalen;
  • communicatief vaardig en creatief bent;
  • flexibel bent maar ook niet schrikt van strakke deadlines;
  • een klantgerichte teamplayer bent die altijd kwaliteit levert.

 

Hoe is het om te werken voor MPG?

Je gaat werken voor een opdrachtgever die gelooft in de waarde van content, in een team van betrokken en gedreven collega’s waarin creativiteit, strategie en media samenkomen. We drinken echt goede koffie (of thee), en organiseren gedenkwaardige kerstfeesten en borrels en uiteraard bieden we bij de functie passende arbeidsvoorwaarden! Je wordt onderdeel van een enthousiast team binnen een snel groeiend, dynamisch fullservice bureaunetwerk. Verder ben je iedere dag in de testkeuken aanwezig, samen met je collega’s werkend aan jullie gedeelde passie: eten. Hoe leuk is dat?

Is dit jouw droombaan?

Denk je: ‘Ja, dit ben ik en dit wil ik’? Solliciteer dan direct! Mail je cv met motivatiebrief naar hrm@mpg.today onder vermelding van ‘culinair redacteur Allerhande/ voor- en achternaam. De sluitingsdatum is vrijdag 17 september 2021.

www.mpg.today

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie