[Vacatures] MPG. zoekt een Junior Traffic Manager
08-11-2021 12:14:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2623 | Tags:

MPG. is per direct op zoek naar een:

Junior Traffic Manager

Met ijzersterke en creatieve content helpen wij merken de dialoog aan te gaan met consumenten of medewerkers. Relevante content voor het juiste moment, met het juiste middel en voor de juiste persoon. Maar altijd vanuit de belevingswereld van de consument. Het liefst zo persoonlijk mogelijk om een sterke en duurzame verbinding te maken.  Wij werken voor de mooiste A-merken binnen meerdere sectoren, marktsegmenten, branches en niches. Van finance en zorg tot semioverheid, retail en food. Wij ondersteunen hen in het hele crossmedia-communicatietraject: van strategie en concept tot creatie, uitvoering en de evaluatie. We produceren en onderhouden tientallen magazines, websites, apps, events en video’s. Samen met SOCIAL.INC, The Social Club, MPG Concepts en Gicom is MPG. onderdeel van Mmmatter: een fullservice-contentnetwerk. Met 100+ specialisten in Amsterdam, Antwerpen en New York, een fotostudio, videostudio en kookstudio hebben we alles in huis om een ‘one-stop-shop’ te zijn voor onze klanten.   MPG. maakt in opdracht van Albert Heijn de content voor het foodplatform Allerhande. Het Allerhande-team is verantwoordelijk voor de totale crosschannel-contentproductie (print, online, video). Binnen dit team zijn wij per direct op zoek naar een fulltime junior traffic manager.

Wat ga je doen?

Bij het binnenkomen van een vraag van de klant of bij een vraag van je collega’s, schiet jij in de organisatiemodus. Je houdt alle vragen van de klant en je collega’s bij en zorgt dat alles zo snel mogelijk is geregeld. Jij zorgt voor het overzicht en houdt de administratie op orde. 

Je denkt mee en komt proactief met oplossingen voor de verschillende vragen. Je ondersteunt de projectmanagers waar nodig en vindt het ook geen probleem om je collega’s in de keuken te helpen door acuut naar een winkel te gaan voor ontbrekende ingrediënten. De programmamanager is je aanspreekpunt en daar stem je alles mee af.  

Wie ben jij? 

Je gaat een uitdaging niet uit de weg! Je hebt enige ervaring met het begeleiden van projecten en je hebt affiniteit met koken en eten. Daarbij werk je samen met diverse disciplines van creatie, vormgeving, fotografie tot video en tekst. Je bent servicegericht, heel georganiseerd en je neemt initiatief, bijvoorbeeld tot verbetervoorstellen voor het proces. Als echte teamplayer schakel je makkelijk met deze verschillende disciplines en ben je niet bang om vragen te stellen. Je houdt het overzicht en weet je staande te houden binnen een soms hectische omgeving met veel deadlines en een hoge doorloopsnelheid op projecten. Flexibiliteit en stressbestendigheid is dus een must.  

Wat breng je mee? 

  • een hbo/wowerk- en denkniveau;
  • ééà twee jaar werkervaring als junior trafficmanager of junior projectmanager; 
  • enige ervaring met het plannen, begeleiden en administreren van projecten, van inkoop en verkoop. 

 

Werken bij MPG.

Je gaat werken voor een opdrachtgever die gelooft in de waarde van content, in een team van betrokken en gedreven collega’s, waar creativiteit, strategie en media samenkomen. Uiteraard bieden we arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie. We drinken echt goede koffie (of thee), en organiseren gedenkwaardige kerstfeesten en borrels! En je hebt, als je wilt, kookloze avonden: wat overdag gekookt wordt in onze eigen keuken, neem jij ‘s avonds mee naar huis. Hoe leuk is dat? 

Is dit jouw droombaan? 

Solliciteer dan direct! Mail je cv met motivatiebrief naar hrm@mpg.today onder vermelding van ‘junior trafficmanager’/voor- en achternaam. De sluitingsdatum is 15 november 2021. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annelotte Stekelenburg op telefoonnummer 06 – 89 93 59 14. Ons uitgangspunt bij de selectieprocedure is bij gelijke geschiktheid altijd diversiteit en inclusiviteit.

www.mpg.today

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie