[Vacatures] MPG. zoekt een Projectmanager
13-01-2022 10:09:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1618 | Tags:

MPG. is per direct op zoek naar een:

Projectmanager 

Met ijzersterke en creatieve content helpen wij merken de dialoog aan te gaan met consumenten of medewerkers. Relevante content voor het juiste moment, met het juiste middel en voor de juiste persoon. Maar altijd vanuit de belevingswereld van de consument. Het liefst zo persoonlijk mogelijk om een sterke en duurzame verbinding te maken. Wij werken voor de mooiste A-merken binnen meerdere sectoren, marktsegmenten, branches en niches. Van finance en zorg tot semioverheid, retail en food. Wij ondersteunen hen in het hele crossmedia-communicatietraject: van strategie en concept tot creatie, uitvoering en de evaluatie. We produceren en onderhouden tientallen magazines, websites, apps, events en video’s. Samen met SOCIAL.INC, The Social Club, MPG Concepts en Gicom is MPG. onderdeel van Mmmatter: een fullservice-contentnetwerk. Met 100+ specialisten in Amsterdam, Antwerpen en New York, en een foto-, video- en kookstudio hebben we alles in huis om een ‘one-stop-shop’ te zijn voor onze klanten.

Wat ga je doen?

Bij het binnenkomen van een nieuwe opdracht of vraag, schiet jij in de organisatiemodus. Je signaleert waar de klant behoefte aan heeft en voelt feilloos aan welke stappen er gezet moeten worden om de productie te borgen en binnen planning te realiseren. Je haalt input op bij het team, maakt de begroting en planning en stemt deze af met de Manager Operations.

Gedurende het hele project ben jij op de hoogte van de status van het project en communiceert hier proactief over met de klant en het team. Collega’s vertrouwen op jouw skills bij het uitzetten en bewaken van duidelijke lijnen, planning en deliverables. Jij zorgt ervoor dat het project wordt afgerond binnen de gestelde tijd, scope en budget.

Wie ben jij?

Je hebt ruime ervaring met het begeleiden van projecten en gaat een uitdaging niet uit de weg. Binnen de snel veranderende wereld van onze klant weet je je staande te houden en signaleer je nieuwe kansen. Je werkt samen met diverse disciplines van creatie, vormgeving, fotografie, video en tekst. Als echte teamplayer vind je het leuk om te schakelen met die verschillende mensen. Daarbij ben je niet bang om je collega’s respectvol aan te spreken op hun verantwoordelijkheden.

We werken op langlopende structureel werk, maar ook op korte (campagnematige) projecten met een hoge doorloopsnelheid. Flexibiliteit om hiermee om te gaan is dus een must. Je bent stressbestendig en kunt gemakkelijk switchen tussen verschillende projecten. Jij houdt het hoofd koel, zorgt voor het overzicht, brengt structuur aan en houdt de administratie op orde waardoor je rust creëert bij het team. Verder heb je:

  • hbo/wo werk- en denkniveau;
  • minimaal 3-5 jaar werkervaring als projectmanager, bij voorkeur aan bureauzijde;
  • ervaring met begeleiden van digitale projecten;
  • ervaring met het administreren van projecten, inkoop en verkoop;
  • ervaring met het plannen en begeleiden van projectteams;
  • inhoudelijke kennis van sociale media en digitale contentproductie is een pre.

 

Werken bij MPG.

Je gaat werken voor een opdrachtgever die gelooft in de waarde van content, in een team van betrokken en gedreven collega’s, waar creativiteit, strategie en media samenkomen. Uiteraard bieden we bij de functie passende arbeidsvoorwaarden. Je wordt onderdeel van een enthousiast team binnen een snelgroeiend, dynamisch fullservice-bureaunetwerk. We organiseren gedenkwaardige kerstfeesten en borrels. Als je wilt heb je kookloze avonden: wat overdag door onze collega’s voor Allerhande wordt gekookt in onze eigen testkeuken, neem jij ‘s avonds mee naar huis. Hoe leuk is dat?

Is dit jouw droombaan?

Denk je dit ben ik en dit wil ik? Solliciteer dan direct! Mail je cv met motivatiebrief naar hrm@mpg.today onder vermelding van projectmanager/voor- en achternaam. De sluitingsdatum is 10 januari 2022. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erwin Vleesch Dubois op telefoonnummer 06-57537205. Bij ons heeft elke sollicitant gelijke kansen. Ons uitgangspunt is altijd diversiteit en inclusiviteit. Alle sollicitaties worden daarom met gelijke aandacht behandeld ongeacht geloof, nationale afkomst, geslacht, geslachtsidentiteit, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat of handicap.

www.mpg.today

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie