[Vacatures] Massarius zoekt een Full- Stack developer
20-04-2022 11:35:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1795 | Tags:

Massarius is per direct op zoek naar een:

Full- Stack developer

Door de groei van Massarius zijn wij op zoek naar een analytische en leergierige Full-stack / Back-end Developer om onze BigQuery databaseproposities te laten groeien waar we de advertentiegegevens verzamelen, analyseren en distribueren met behulp van Python, SQL, API en onze ML- producten blijven ontwikkelen. 

Jouw rol als Full-Stack developer 

Onze ruggengraat: Data

Om ons de nodige voorsprong te geven bij het navigeren door het constant veranderende veld van digital advertising baseren we onze beslissingen graag op gegevens. 

Omdat we een bedrijf zijn met een platte organisatiestructuur meten alle teamleden onderbouwde beslissingen kunnen nemen. Om dit mogelijk te maken vertrouwd ons bedrijf op een systeem dat als een trechter fungeert; aan de ene kant abstracte gegevens samenvoegen en aan de andere kant meebewegen om concrete visualisaties te creëren die onmiddellijk inzicht geven in hoe de markt beweegt.

Om trends en prognoses te kunnen begrijpen, moeten deze gegevens gestandaardiseerd, betrouwbaar en volledig zijn. Voor dit doel hebben we een backend-systeem (onze ETL) gebouwd met als primaire taak het verzamelen en standaardiseren van gegevens over ons adserving-netwerk uit een veelvoud aan bronnen. Omdat we opereren in een snel veranderende omgeving waar nieuwe databronnen moeten worden aangesloten of nieuwe metrics relevant worden, is deze ETL constant in ontwikkeling.

Alle scripts waaruit onze backend bestaat, zijn geschreven in Python en worden uitgevoerd in een min of meer standaard door Google beheerde cloudomgeving die is geïntegreerd met de krachtige Google BigQuery en Data Studio, waardoor we de kleinste details van de serverarchitectuur kunnen overslaan en snel en betrouwbaar kunnen beginnen van ontwikkeling tot implementatie. 

Bedrijfsprocessen automatiseren 

We proberen altijd slimmer te werken, niet harder. Om ons bedrijf schaalbaar te maken en ons hoofd te besparen op vervelende repetitieve taken, automatiseren we waar mogelijk. Op dagen dat de gegevens zonder problemen binnenkomen, bespaar je jouw teamleden door hen tools te bieden die veel van het werk voor hen doen. Zo hebben we meer tijd om naar het grotere geheel te kijken.

Ons analyseteam gebruikt machine learning en andere statistische modellen om een ​​dieper inzicht te krijgen in hoe de dingen gaan en waar de zaken naartoe gaan. Sommige van deze analyses zijn terugkerend en moeten als scripts in onze codebase worden geïntegreerd. Een deel van het werk is om onze data scientists te begeleiden om deze scripts productie klaar te maken, en soms te herschrijven om ze algemener of efficiënter te maken voor systeembronnen. 

In het kort 

A proactive and responsible role with lots of room to grow. Varied tasks spanning database design, business automation, systems architecture, and more.

Over jou

Onze ideale kandidaat heeft universitair werk en denkniveau met 3 tot 5 jaar relevante werkervaring, met op z'n minst zevens voor exacte vakken. 

Vereist:

  • Een nieuwsgierige medior/senior met een analytische geest.
  • De wil om te leren en te ontdekken.
  • Duidelijk in je schriftelijke communicatie
  • Python (2+ jaar)
  • EU paspoort

 

Voorkeur:

  • Ervaring met verbinden en programmatisch communiceren via API's
  • Ervaring met databases & SQL in het bijzonder
  • Ervaring met het Google Cloud Platform (GCP)

 

Wat biedt Massarius jou?

Naast een marktconform salaris biedt Massarius een plek waar je aangemoedigd wordt om te groeien in jouw capaciteiten. Omdat we werken met continue ontwikkeling, zal je code snel in productie gaan. The feedback loops zijn kort, zodat je snel weet wat werkt en wat niet. Je hebt de vrijheid om je eigen input in projecten toe te voegen en krijgt de kans om te werken met nieuwe technologie en frameworks. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct, betrokken en resultaatgericht in een prachtige informele werkomgeving: De Jordaan. 

Wil jij jouw talent met ons delen?

We kijken er naar uit je te ontmoeten! Solliciteer hier.

www.massarius.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie