[Vacatures] Maxlead zoekt een Brand- en marketing communicatie specialist
23-02-2022 09:09:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2579 | Tags:

Maxlead is per direct op zoek naar een:

Brand- en marketing communicatie specialist

Ben jij een brand- en (marketing) communicatiespecialist, die zelf graag de mouwen opstroopt om een merk neer te zetten en een portfolio te laten groeien? Kan jij zowel klanten als collega’s enthousiast maken door complexe en innovatieve marketing technologieën eenvoudig uit te leggen en goed te presenteren en ben je een hands on bouwer met affiniteit met technologie? Dan is de functie van marketing- en communicatiespecialist iets voor jou.

Wie zijn wij?

Wij zijn AbovoMedia/Maxlead, een eigenzinnig mediabureau gevestigd in Hoorn en Oegstgeest. Met behulp van Media, Data, Technologie en Creatie helpen wij bedrijven groeien. Slim, effectief en origineel. Wij vertellen het verhaal op het juiste moment aan de juiste doelgroep via het juiste kanaal. Dit doen we met meer dan 200 vakspecialisten. Onze cultuur is no-nonsense, ondernemend, betrokken én er worden veel leuke dingen georganiseerd zoals bedrijfsuitjes, borrels en evenementen. Onze afdeling is de innovatieve technologie startup binnen het bestaande Abovo Maxlead en met elkaar brengen we ons technologie portfolio en het Abovo Maxlead Technology label naar een hoger plan binnen en buiten onze organisatie. Past dit bij jou? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving

Als brand- en (marketing)communicatiespecialist heb je een belangrijke rol in het Intelligence Team van Abovo Maxlead. Jij verzorgt de communicatie over onze technologie en Software pakketten en je brengt de vraag van de (interne) klant en ons aanbod bij elkaar.
De (toekomstige) wensen en behoeften van onze klanten zijn daarbij het vertrekpunt, en je bent in staat onze klanten, collega’s, partners en de markt te inspireren en interesseren. Door goede communicatie- en bijbehorende communicatiemiddelen te realiseren komen onze innovatie producten en aanpak, op het gebied van marketing technologie op de juiste manier onder de aandacht van onze afnemers.

Je maakt de plannen, zet de lijnen uit, bewaakt de planning, inventariseert de wens van de klanten, de interne communicatiebehoeften, haalt de benodigde informatie bij de product experts en developers op, en weet dit alles met behulp van designers, copywriters en developers om te zetten in aansprekende promotiemiddelen, platformen en momenten.

Je hebt organisatie-, plannings- en communicatietalenten en een hands-on mentaliteit.

Jij bent verantwoordelijk voor alle communicatie over het Technologie portfolio en bewaakt de door jouw uitgezette lijn.Je bent verantwoordelijk voor de positionering en branding van het volledige technologie portfolio, en de realisatie van alle daarvoor benodigde communicatiematerialen, content en platforms.

Je maakt gebruik van de aanwezige expertise binnen het eigen team en van onze partners maar je bent ook zelf goed om je koers te bepalen en zelfstandig te communiceren met alle stakeholders binnen onze organisatie.

Jouw vakmanschap, ervaring en realisatievermogen gepaard gaande met een goede dosis humor en enthousiasme maakt dat het doel bereiken voor jezelf en alle betrokken ondertussen een geweldig avontuur is. Door ons, jezelf en het Technology portfolio te laten stralen verkrijgen we de gewenste (omzet)groei, klanttevredenheid en interne en externe aantrekkingskracht.

Wat bieden wij?

In de functie van Communicatiespecialist heb jij samen met jouw collega’s het lef om verder te kijken en om te vernieuwen. Samen met jou willen wij de volgende stap maken om onze groeiambities waar te maken. Je krijgt een goed salaris passend bij de functie, 26 vakantiedagen, opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, pensioenregeling, vrijdagmiddagborrels, Technology-party’s, sporttoernooien en meer! Daarnaast heb je de ruimte om 10 procent van je werktijd zelf in te vullen, waarin je kunt werken aan je eigen ontwikkeling en die van het team.

Wanneer ben je succesvol

Door jouw inzet krijgen onze (interne) klanten meer kennis over onze producten, zijn er meer meer kwalitatieve contactmomenten en betere zichtbaarheid over ons technologie portfolio dat resulteert in meer merk- en productbekendheid. Ben je 36-40 uur per week beschikbaar, heb je een HBO werk- en denkniveau en een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie? Stuur een email naar werken@abovo.nl.

www.maxlead.com
www.abovomedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie