[Vacatures] Maxlead zoekt een Junior Online Marketing Consultant - Academy 2022
01-11-2021 13:49:00 | Door: Pie Kamau | hits: 6226 | Tags:

Maxlead is per direct op zoek naar een:

Junior Online Marketing Consultant - Academy 2022

Wil je graag als Junior Online Marketing Consultant aan de slag bij Abovo Maxlead? In het eerste kwartaal van 2022 gaat alweer de negende Abovo Maxlead Academy van start, een opleidingsprogramma voor talentvolle, jonge online marketeers. Je wordt in een intensief opleidingstraject van 6 maanden on-the-job opgeleid tot volwaardig online marketing consultant.

Het trainingsprogramma bestaat uit een breed aanbod van online trainingen en workshops gegeven door ervaren consultants binnen Abovo Maxlead. Heb jij al enige ervaring in online marketing, maar leer je in je huidige omgeving niet snel genoeg? Lees dan verder over wat de Academy voor jou kan betekenen!

Wij zoeken nieuwe online helden voor de Abovo Maxlead Academy 2022

Jij hebt een sterke passie voor online marketing. Je hebt al enige ervaring in het managen van Ads campagnes of de kneepjes van SEO maar in je huidige omgeving leer je niet snel genoeg om dit vak echt verder meester te worden. Leren door zelf te ontdekken is jou niet vreemd. Je tackelt problemen door het naadje van de kous te willen weten. Je hebt aantoonbaar een stevig doorzettingsvermogen, wat ook in een ander gebied kan zijn dan online marketing. Je bent erachter gekomen dat kennis vergaren en delen een must is in deze snel innoverende markt.
 
Wat is de Abovo Maxlead Academy dan?
 
Wij hebben ontdekt dat leren en groeien in een team veel meer vruchten afwerpt dan alleen. Daarom bieden we jou een leertraject van 6 maanden aan in een groep van ongeveer 5 personen die samen met jou starten. Je wordt on the job getraind, krijgt opleidingen en wordt nauw begeleid door je eigen mentor. Je gaat zo snel mogelijk zelfstandig met je eigen klanten en campagnes aan de slag. Afhankelijk van je ervaring is dat al na enkele maanden, maar we bouwen je klantenportefeuille langzaam op, zodat deze goed aansluit bij jouw learning curve. Om elkaar en de Abovo Maxlead diensten beter te leren kennen, bouwen we ook ruimte in voor een groepsopdracht waar je 1 dag per week aan werkt.
 
Hoe lang duurt de Academy?
 
De Academy duurt 6 maanden. De eerste 3 maanden zijn gefocust op vakkennis opdoen en zoveel mogelijk leren van onze klanten, je collega’s en je mentor. Ontdekken waar jouw passie echt ligt binnen Paid Search, Programmatic Marketing of het dynamische SEO-vakgebied. De tweede 3 maanden zullen meer gericht zijn op het inzetten van jouw kennis bij klanten en het uitbouwen van je eigen klantenportefeuille.
 

Waar word je voor opgeleid?

Het online vakgebied is veelomvattend en we leiden je op tot een volwaardige online marketing consultant. Het is onze ervaring dat je eerst een goede specialist wilt worden in je eigen vakgebied en om je zelfvertrouwen uit te bouwen. Daarna kijken we samen welke ontwikkeling en carrièrepad het beste bij je past. Onze online marketing consultants zijn gespecialiseerd in:

  • Paid advertising (Google Ads, Microsoft Ads, Programmatic Display, DV360, Facebook Ads, LinkedIn Ads, Snapchat Ads)
  • Owned media (SEO-vakgebieden: Techniek, Content, Linkbuilding, Social)
  • Webanalytics
  • Marketing automation en online lead management
  • Online media planning

 

Een soort stage dus? Nee, absoluut niet!

Je bent vanaf dag 1 een volwaardige collega waarin wij volledig gaan investeren. Je maakt deel uit van een team van 75 digitale consultants en specialisten en werkt afhankelijk van je woonplaats in Oegstgeest of Hoorn. Je krijgt een 6 maanden contract met een salaris en arbeidsvoorwaarden die horen bij jouw werkervaring.

Aanmelden voor de Abovo Maxlead Academy 2022

Ben jij geïnteresseerd in de Academy? Stuur ons dan een mail met je CV, zodat we een beeld hebben van jou en je ervaring. Je kunt mailen naar jobs@maxlead.com.

www.maxlead.com
www.abovomedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie