[Vacatures] Mediabrands zoekt een AV Consultant - MAGNA
24-02-2022 09:06:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2273 | Tags:

Mediabrands is per direct op zoek naar een:

AV Consultant - MAGNA

Position Summary

Zit jij graag voor de buis of luister jij voor je ontspanning naar de radio? Ben je analytisch en cijfermatig sterk? En houd je wel van een uitdaging? Dan dagen wij jou uit voor de rol van AV consultant bij MAGNA .

De kracht van radio en televisie is nog steeds enorm. Want alleen al 5 miljoen mensen, tussen de 6 en 54 jaar oud, zagen Max Verstappen in december wereldkampioen van de Formule 1 worden. En keken ruim 2 miljoen mensen het aftel moment naar het nieuwe jaar op NPO1. Wekt dit je interesse al? Het is namelijk dan aan jou de taak, als AV consultant, om voor de betreffende doelgroep de juiste zendtijd in te kopen en campagnes te optimaliseren. Uiteraard pas je de ingekochte tijd aan, aan de behoefte van de campagne, dan wel klant, exploitanten of reclamebureau. Als AV consultant draag jij ook een advies functie richting je contactpersonen, jij bent ten slotte de specialist in je vakgebied. Daarom vinden we het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, en beschikt over goede analytische kwaliteiten zodat je je adviezen goed kan onderbouwen.
 
De AV afdeling is in de delen in verschillende lagen: trainees, consultants, senior en directors. Genoeg doorgroeimogelijkheden voor jou dus, is het niet bij MAGNA dan wel bij een ander label. Samen met je collega's beheer jij een gevarieerd portfolio aan nationale- en internationale klanten, denk dan aan de Jumbo, Hema of een Nestlé. Samen werk je aan het best haalbare resultaat en vier je naderhand gezamenlijk de successen, tenslotte: teamwork makes the dream work!
 
Tijdens het aannameproces word je getoetst op welk niveau jij zit en zodoende het team kan komen versterken. We vinden, gedurende je dienstverband, het erg belangrijk dat jij persoonlijk uitgedaagd blijft. Daarom staat, naast het vakinhoudelijk op het hoogste niveau blijven, je persoonlijke ontwikkeling centraal. We bieden je de ruimte om diverse vak-gerelateerde bijeenkomsten zoals presentaties, workshops en seminairs, alsmede trainingen op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling te volgen. Belangrijk voor jou om te weten is dat jij gedurende die ontwikkeling de regie in handen hebt. 
 

Key Responsibilities

 • Inkopen, optimaliseren en evalueren van radio- en televisiecampagnes voor grote A-merken;
 • Opstellen en monitoren radio & televisieplaatsingsschema’s voor deze klanten;
 • Bewaken van plannings-, budget- en contractoverzichten voor radio en televisie;
 • Onderhouden contact met klanten, exploitanten (o.a. Ad Alliance, Talpa, Ster, Q-music) en reclamebureaus;
 • Op campagneniveau onderhandelen met exploitanten;
 • Bijwonen van vak-gerelateerde bijeenkomsten zoals presentaties, workshops en seminars.

 

Desired Skills & Experience

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die van aanpakken weet met een dienstverlenend karakter. Wij vinden het belangrijk dat je:
 
 • Affiniteit hebt met media en dan vooral radio en televisie;
 • Communicatief sterk bent;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een teamplayer bent;
 • Graag met cijfers werkt;
 • De voorkeur heeft voor het werken in een dynamische omgeving;
 • Graag met deadlines werkt en kan goed omgaan met stress;
 • De Nederlandse- maar ook de Engelse taal goed beheerst;
 • Je nauwkeurig werkt en beschikt over een oog voor detail.

 

About us

Mediabrands Netherlands B.V. is de mediaholding van o.a. UM, Initiative, Reprise, Yune, MAGNA en Marketing Sciences waarbij we onderdeel zijn van een beursgenoteerde organisatie IPG Mediabrands.

De Mediabrands heeft ‘CHALLENGEN’ in hun DNA zitten. We zijn een bedrijf van Challengers. We zijn niet de grootste, maar we zijn er voor merken en marketeers die verrast, uitgedaagd en geprikkeld willen worden om zodoende niet stil te komen staan. Daarnaast hebben de Mediabrands labels ‘SAMEN’ in hun DNA zitten. Wij zijn één familie, wij vormen één huis. Wij geloven in het feit dat we samen groter en krachtiger zijn en over meer kennis beschikken. Wij zijn ‘The House of Challengers!’

Ben jij wie we zoeken? Druk op apply en laat hier je CV achter. Heb je liever persoonlijk contact? Mail/ Bel dan naar rachel.passchier@mbww.com of +31611253153.

www.ipgmediabrands.com
www.magnaglobal.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie