[Vacatures] Mediabrands zoekt een Out Of Home Consultant
16-06-2022 09:32:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2192 | Tags:

Mediabrands is per direct op zoek naar een:

Out Of Home Consultant

Position Summary

Raak jij ook zo enthousiast van mooie reclamecampagnes op grote digitale schermen buiten? Je bent de campagnes van onze klanten ING, Vattenfall of Nespresso vast wel eens tegengekomen in het straatbeeld. Om de prachtige klanten uit ons portfolio te versterken in hun marketing, zijn we per direct op zoek naar een: Out of Home Consultant.

Als Out of Home (OOH/buitenreclame) consultant ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van media-advies voor onze klanten. In het kort: Dat advies is een tactische vertaling van een klant briefing/doelstelling. Vervolgens begeleid je de campagne, tot en met de evaluatie na afloop. Je hebt contact met o.a. onze zuster mediabureaus UM en Initiative, én met exploitanten.

OOH is een groeiend en dynamisch mediumtype met een mooie toekomst. Het sluit steeds meer aan bij digital advertising. Mede door de enorme toename van digitale objecten en schermen waarop geadverteerd kan worden, tegelijk met digitale campagnes.

Het team van Rapport bestaat uit 5 collega’s, en je bent onderdeel van het beursgenoteerde Mediabrands. We zijn gevestigd in het mooie Amsterdam-Zuid. Bij ons werk je met meer dan 400 professionals en slimmeriken uit verschillende disciplines.

Key Responsibilities

 • Samen met je collega’s ontwikkel je (digital) Out of Home mediaplannen en -strategieën;
 • Je zet je kennis en creativiteit in voor effectieve campagnes, en bent verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen van die campagnes. Je zorgt voor één soepel verhaal;
 • Je verkent en onderzoekt relevante databronnen, in relatie tot (D)OOH, en vertaalt dit door naar innovatieve inzet van middelen, en inkooptactieken;
 • Je bent geïnteresseerd in de business van je klant(en) en wil ze graag laten groeien;
 • Je viert graag successen met je klant(en) en met directe collega’s, maar moeilijke vraagstukken of gesprekken ga je niet uit de weg. Je staat voor je klant, én voor Rapport.

 

Desired Skills & Experience

 • Ervaring in (D)OOH aan mediabureauzijde, of exploitant zijde;
 • Bekend zijn met- en brede kennis van het medialandschap in Nederland;
 • Klant- en kwaliteit gericht;
 • Oprecht en veelzijdig geïnteresseerd, en durft door te vragen;
 • Sociaal en communicatief sterk;
 • Analytisch en resultaat gedreven;
 • Commercieel kunnen denken en handelen.

 

About Us

Mediabrands is de wereldwijde mediaholding waar alle mediabedrijven van Interpublic Group (NYSE:IPG) onder vallen. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 13.000 marketingexperts in dienst in meer dan 130 landen. Diversiteit en inclusiviteit is daarbij prioriteit.

Wij adviseren onze klanten hoe ze media en content op de best mogelijke manier kunnen gebruiken om hen te helpen hun marketing- en communicatiedoelstellingen te bereiken. In Nederland zijn dat full service media en consultancybureaus Initiative en UM, het digital marketingmerk Reprise en het full service social en contentmarketingbureau YUNE. Specialistische labels in Nederland zijn MAGNA (buying en planning), Matterkind (addressable specialisten), Orion (trading & capital), Rapport (OOH-specialisten), Mediabrands Marketing Sciences (data-, onderzoek- en tech specialisten) en ten slotte ontwikkelt bGenius marketingtechnologie. Onze kantoren staan in Amsterdam en Groningen. Mediabrands heeft ‘CHALLENGEN’ in hun DNA zitten. We zijn een bedrijf van Challengers. We zijn niet de grootste, maar we zijn er voor merken en marketeers die verrast, uitgedaagd en geprikkeld willen worden om zodoende niet stil te komen staan. Daarnaast hebben de Mediabrands labels ‘SAMEN’ in hun DNA zitten. Wij zijn één familie, wij vormen één huis. Wij geloven in het feit dat we samen groter en krachtiger zijn en over meer kennis beschikken. Wij zijn ‘The House of Challengers!’

Spreekt dit je aan? Solliciteer hier!

www.ipgmediabrands.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie