[Vacatures] Mediahuis zoekt een Account Director
01-09-2022 13:33:00 | Door: Pie Kamau | hits: 7765 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Account Director

Bij creatief bureau Wayne Parker Kent zoeken we een Account Director om ons (management) team te versterken.

Vertel... wie, wat, waarom Wayne Parker Kent?

Wij zijn een creatief bureau dat gelooft in de kracht van een goed verhaal. Verhalen geven je merk niet alleen een smoel, maar ook een hart. En verhalen maken het leven van mensen rijker. Win-win. Wij helpen merken van A tot Z, van merkidentiteit tot campagne en content. Zo maken we merken geliefd vandaag en klaar voor morgen.

De merken waar wij voor werken zijn niet bang om op te vallen. Dat is mooi, want wij kleuren graag buiten de lijntjes. Dat doen we o.a. voor Bacardi, ALDI, Samsung, Henkel en Fonds Gehandicaptensport.

Net zo belangrijk als het maken van eersteklas werk voor onze klanten, vinden we het belangrijk om elkaar en het bureau beter te maken. Lees: veel borrels, retrospectives en een hecht team. Dat doen we allemaal op steenworp afstand van Amsterdam Centraal.

En nu zoeken jullie een...?

We zoeken een ervaren Account Director die samen met het team van account- en projectmanagers nieuwe en bestaande klanten van de beste service en plannen voorziet. Iemand die ervoor zorgt dat onze klanten meer dan happy zijn en hun doelen behalen.

Met jouw kennis en expertise weet jij de pijnpunten van de executive boards te benoemen en te vertalen naar concrete briefings. En dat uitgebreide LinkedIn-netwerk is geen must, maar wel mooi meegenomen.

Voor de rest is het handig als je rustig blijft als er chaos heerst, het overzicht houdt als er veel en complexe dingen lopen en kansen ziet als deuren op een kiertje staan.

Je bent ondernemend, kan een team motiveren en coacht mensen om de beste versie van zichzelf worden. En dat allemaal met een gezonde work/life balance als uitgangspunt. Kan gewoon in onze creatieve industrie. Zijn we heilig van overtuigd.

Even concreet graag. Wat ga ik allemaal doen?

Als onderdeel van ons managementteam ga je mede de koers van het bureau bepalen. Aan tafel bepaal jij ons commercieel beleid, vertegenwoordig jij de wensen van onze klanten en kom je met frisse en innovatieve ideeën om de markt nog beter te bedienen. Ideaal zou zijn als je onze recurring revenu laat groeien (lees; meer langlopende contracten) en minimale churn realiseert (lees: de klanten zijn zo verkocht aan WPK dat ze nooit meer weg willen). Je wordt eindverantwoordelijk voor de rapportages op zowel omzet als kosten van ons bureau. Geen zorgen, we hebben daar gewoon een fijn systeem voor.

Ook begeleid je de pitches waar we aan werken. Zowel voor onze grote klanten als voor new business. Samen met strategie en account/project formuleer je de vragen en verwachtingen van onze klanten kraakhelder. Als we aan de slag gaan, blijf je hoofdzakelijk betrokken en maak je ons werk nog beter door het te beoordelen vanuit het perspectief van de klant. Bij escalatie weet het team of de klant jou te vinden en als we wat te vieren hebben met de klant mag jij de champagne ontkurken.

Wat vinden wij, los van een passend CV, belangrijk in een nieuwe collega?

We zijn een bureau dat ambitie combineert met een gezonde dosis fun. Zelfstandig werken en ownership tonen. Weinig hiërarchie. Veel lol. We verwachten van elkaar dat we altijd een stap extra zetten. Op deze manier bouwt iedereen bij Wayne Parker Kent mee aan het bureau.

Hoe kom je binnen?

 • Als je klanten voor je kan winnen
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau hebt.
 • Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring. Bij voorkeur bij een reclame- of digitaal bureau.
 • Je hebt ervaring met het aansturen van teams en krijgt hier ook energie van.
 • Je bent ondernemend, assertief en bedenkt in no-time een oplossing.
 • Je bent zowel de Nederlandse als de Engelse taal machtig.
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

 

Wat valt er te halen?

 • De kans om mee te bouwen aan een creatief bureau dat dingen anders doet
 • Een werkplek in hartje Amsterdam. Naast CS met tuin.
 • Een leuke groep collega’s met een grenzeloze collectieve ambitie (en dorst).
 • De kans om vette dingen te maken voor merken zoals Samsung, Bacardi en Henkel.
 • Het stempel van WPK-er.
 • Een salaris, pensioen en allerlei andere mooie secundaire extra’s.

 

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Account Director? Dan horen we graag van je! Stuur ons een korte motivatie samen met je CV en LinkedIn-profiel en wie weet drinken we binnenkort een (virtueel) bakkie. Heb je vragen of opmerkingen? Onze afdeling recruitment hoort ze graag. Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of via een mail aan recruitment@wayneparkerkent.com of solliciteer hier. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie