[Vacatures] Mediahuis zoekt een Accountmanager regio Noord-Holland
19-05-2022 12:26:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2060 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Accountmanager regio Noord-Holland

Zimmo Groep, onderdeel van Mediahuis Digital Marketplaces, is de 360°-partner voor de huizenzoeker en de vastgoedprofessional in België en Nederland. Met een uitgebreid aantal merken ambiëren we innovatieve producten en vastgoed gerelateerde oplossingen en diensten te bieden aan particulieren, vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars en notarissen. Onze digitale marktplaatsen Zimmo, ImmoProxio en Jaap voorzien maandelijks meer dan 8,8 miljoen bezoekers van het meest recente vastgoedaanbod.

Wie zijn wij?

Jaap is de site die de vastgoedmakelaar helpt met het inkopen en verkopen van vastgoed. Om Jaap nog meer te doen groeien zoeken we iemand om ons salesteam te versterken. We openen daarom graag onze deuren voor een Accountmanager (regio Noord-Holland) om onze klantenportefeuille verder uit te breiden. Met een sterke commerciële propositie weet jij de vastgoedmakelaar te overtuigen van de ideale advertentieoplossingen van Jaap.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager regio Noord-Holland ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van Jaap partners in de regio. Dit doe je door de huidige klantportefeuille uit te bouwen bijvoorbeeld via doelgerichte prospectie en de behoeften en verwachtingen van de klant in kaart te brengen. Jij weet hen te adviseren en te overtuigen van de advertentiemogelijkheden die Jaap.nl biedt.

Doordat jij woonachtig bent in de regio Noord-Holland en weet hoe belangrijk lange termijn relaties zijn ga jij dan ook dagelijks op klantbezoek. Deze klantbezoeken rapporteer je vervolgens aan de Salesmanager. Je zorgt ervoor dat de klantinformatie up to date is in het CRM systeem. Natuurlijk stel je ook offertes op en zorg je voor een commerciële follow-up. Daarnaast ben jij regelmatig aanwezig op events in je sector waarin je connecteert met key players uit de vastgoedmarkt.

Wie ben jij?

Voor deze functie gaan wij graag in gesprek met kandidaten die enkele jaren ervaring hebben in een commerciële functie en deze graag verder uitbreiden. Onze ideale kandidaat gelooft in ‘customer centricity’, heeft oog voor detail en weet van aanpakken. Een echte doe-mentaliteit ook wel gezegd. Jaap is een groeiend merk en daarmee een echte kans waar je je schouders onder kan zetten en kan helpen naar de top. Tot slot vind je het vanzelfsprekend dat je kennis deelt want groeien doen we hier samen.

Dit hebben wij voor jou in huis 

  • een fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor je eigen creatieve inbreng;
  • een tijdelijk contract met de intentie tot verlenging;
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen;
  • een thuiswerkvergoeding voor de dagen waarop je vanuit huis werkt; 
  • een jong, gedreven en betrokken team waar jij deel van uitmaakt en jouw baan nóg leuker zal maken

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daarbij inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving  

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Klinkt dit als jouw plek om (verder) te groeien? Kom binnen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen over deze vacature of onze sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier, wat jou uitkomt. 

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie