[Vacatures] Mediahuis zoekt een Accountmanager
14-04-2022 09:34:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1405 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Accountmanager

Bij full service contentbureau Wayne Parker Kent zoeken we een accountmanager om ons team te versterken. 

Wat doet Wayne Parker Kent eigenlijk? 

Wij maken content voor merken. Content waar je op zit te wachten. Van (online) video’s en podcasts tot social content en platformen vol SEO-artikelen. En we helpen onze klanten met branding en advertising. Tv-commercials, social ads, dat werk.  

En hoe gaan jullie dan te werk?

Laten we een klein verhaaltje vertellen om dat uit te leggen. Vroeger waren we online publisher. Dat ging best aardig. We maakten websites en content waar miljoenen mensen op afkwamen. Puur en alleen omdat wij wisten wat mensen wilden zien, lezen of luisteren. Wij begrepen hun behoefte. En dat, beginnen bij de behoefte van je publiek, is nog altijd onze aanpak. Nu helpen we merken op dezelfde manier. We beginnen bij het publiek en bedenken dan pas de content en campagnes. Zit nog een heel sexy model achter wat je lekker kunt verkopen als accountmanager.  

En nu zoeken jullie een...?

We zoeken een ervaren accountmanager die nieuwe en bestaande klanten van de beste service voorziet. Iemand die klanten blij maakt en overal kansen ziet. Je haalt briefings binnen nog voordat de klant weet dat ‘ie een uitdaging heeft. En je zorgt aan de lopende band voor nieuwe klanten met een gezonde mix van soepele people skills en inhoudelijke kennis. Dat uitgebreide LinkedIn-netwerk is geen must, maar wel mooi meegenomen.  

Even concreet graag. Wat ga ik allemaal doen?

Samen met strategie zorg jij dat de vragen en verwachtingen van onze klanten kraakhelder worden geformuleerd. Je haalt nieuwe briefings binnen, stemt deze af met het team en debrieft ze naar de klant. In deze fase bepaal je ook de scope van de projecten en dus de inzet van onze mensen. 

Als we aan de slag gaan, vorm je samen met projectmanagement een gouden duo. Onze Batman en Robin. Je blijft betrokken en maakt ons werk beter door het te beoordelen vanuit het perspectief van de klant. En je blijft in contact met de klant en behoud het overzicht. Eitje, want de afspraken die jij maakt zijn 100% duidelijk en jouw administratie is tiptop in orde. In a nutshell: dankzij jou is de klant blij met goed werk en is Wayne Parker Kent blij met een mooie waardering*.  

Om het plaatje compleet te maken ben je continu bezig met het signaleren van kansen. Bij onze klanten om ze op lange termijn succesvoller te maken. En in de markt om nieuwe klanten aan ons te binden.  

Wat vinden wij, los van een passend CV, belangrijk in een nieuwe collega?

We zijn een bureau dat ambitie combineert met een gezonde dosis fun. Zelfstandig werken en ownership tonen. Weinig hiërarchie. Veel lol. We verwachten van elkaar dat we altijd een stap extra zetten. Op deze manier bouwt iedereen bij Wayne Parker Kent mee aan het bureau. De koers wordt bepaald en gevaren door de bemanning. That’s you.  

Met welke mensen werk ik samen?

Als accountmanager werk je nauw samen met strategie, project en natuurlijk ons creatieve team. Daarbinnen heeft iedereen zijn eigen specialiteit. Concepting, art, copy, content, video, jongleren, vrijmibo’en. Ze kunnen allemaal wel wat. Vooral dat laatste zijn we goed in.  

Hoe kom je binnen? 

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau. 
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als accountmanager. Bij voorkeur een reclame- of digitaal bureau. 
 • Je hebt ervaring met het bewaken en beheren van project-planningen en -budgetten. 
 • Je staat sterk in je schoenen en bent niet bang om terug te duwen naar onze klanten. 
 • Je bent assertief en bedenkt in no-time een oplossing. 
 • Je bent zowel de Nederlandse als de Engelse taal machtig. 
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar. 

 

Wat valt er te halen? 

 • De kans om mee te bouwen aan een creatief bureau dat dingen anders doet 
 • Een werkplek in hartje Amsterdam. 
 • Een leuke groep collega’s met een grenzeloze collectieve ambitie (en dorst).
 • De kans om vette dingen te maken voor merken zoals Samsung, Bacardi en Henkel. 
 • Het stempel van WPK-er. 
 • Een salaris, pensioen en allerlei andere mooie secundaire extra’s. 

 

 *Omzet dus, maar dat vonden we zo plat klinken. 

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als accountmanager? Dan zien we je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus verschijnen! Stuur ons een korte motivatie samen met je CV en LinkedIn-profiel en wie weet drinken we binnenkort een (virtueel) bakkie.  Heb je vragen? Stel ze dan gerust! Bel of WhatsApp, met Bo, onze Recruitment Coördinator. Of mail recruitment@wayneparkerkent.com of solliciteer hier, wat jou uitkomt. 

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie