[Vacatures] Mediahuis zoekt een Advertising Technology Specialist
01-11-2021 14:17:00 | Door: Pie Kamau | hits: 7370 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Advertising Technology Specialist

Met één landelijk dagblad, 9 regionale dagbladen, 44 lokale nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten en meer dan 85 digitale platforms bieden wij onze adverteerders het grootste bereik door héél het land en recht in de regio. Bij ons word je gezien, laat dat maar over aan ons Adtech team waar een team van digital advertising specialisten nu de deuren open zet om een nieuwe collega te kunnen verwelkomen.

Ontdek onze uitdaging

Als Advertising Technology Specialist ben je samen met jouw collega’s van het Adtech team verantwoordelijk voor de strategie, het beheer en de (door)ontwikkeling van de digitale advertising stack van Mediahuis Nederland, Mediahuis Limburg en NDC. En om dat nog wat te verduidelijken, we hebben het dan over display, mobile, apps en video. Binnen het team zijn er verschillende expertisegebieden zoals Apps, Video, Data, Yield en Adops. 

Qua werkzaamheden en verantwoordelijkheden kun je o.a. het volgende verwachten:

  • Deelname in projecten van advertentie gerelateerde systeemmigraties en implementaties van nieuwe websites, apps en 3rd party tools en API-koppelingen.
  • Constant verbeteren, uitbreiden en onderhouden van alles wat met digital advertising te maken heeft.
  • Samenwerken met interne en externe stakeholders binnen jouw expertisegebieden. Daaronder ook jouw (internationale) collega’s van development, campaign management, sales en de redacties.

 

Wat op je CV staat,

Is voor deze vacature belangrijk maar zeker niet het enige waar wij bij de selectie naar gaan kijken. Minstens even belangrijk is je passie voor technologie, een helikopterview en een neusje voor kansen. We geloven wel dat meerdere jaren werkervaring op het gebied van advertising technologie je gaat helpen om succesvol te zijn. Je weet je weg te vinden binnen de digitale media & advertising omgevingen en met systemen als adserver/ssp/dsp en dmp weet jij wel raad. En tot slot vind je het vanzelfsprekend dat je kennis deelt want groeien doen we hier samen.

Dit hebben wij voor jou in huis

  • Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar jij je geen moment zal gaan vervelen.
  • Een functie boordevol uitdagingen binnen een inspirerend en ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld voor minimaal 36 uur per week
  • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken.
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.
  • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in België, Nederland, Ierland en Luxemburg.

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daaronder inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

Kom binnen! 

Klinkt dit als jouw plek om (verder) te groeien? Open de deuren van Mediahuis met jouw sollicitatie en motivatie en ontdek wie we zijn. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl.

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie