[Vacatures] Mediahuis zoekt een Algemeen verslaggever De Gooi- en Eemlander
19-05-2022 12:07:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2585 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Algemeen verslaggever De Gooi- en Eemlander

De Gooi- en Eemlander is een van de regionale dagbladen van Mediahuis en de redactie werkt nauw samen met de collega’s van het Noordhollands Dagblad, Leidsch Dagblad, Haarlems Dagblad en de IJmuider Courant. Gezamenlijk hebben onze kranten 172.000 abonnees. Dat aantal groeit. Met vijf websites en nieuwsapps worden wekelijks ruim een miljoen nieuwsconsumenten bereikt. Voor onze titels werken 180 journalisten en honderden freelancers, verdeeld over negen kantoren in Noord- en Zuid-Holland. De redactie van De Gooi- en Eemlander bevindt zich in Hilversum en is op zoek naar algemeen verslaggever die de redactie wil komen versterken. Het gaat om een vast dienstverband van vier of vijf dagen in de week.

Wat ga je doen?

Samen met ons de hoofden en harten van onze lezers veroveren. Je hebt een hart voor regioverslaggeving, goed gevoel voor nieuws en een fijne pen. Je bent niet bang om op mensen af te stappen en je schrijft net zo graag een mooi menselijk portret, als verhalen over ondernemen, gezondheidszorg en wonen. Je kunt snel werken, hebt gevoel voor nieuws, en je bent niet bang om ook af en toe de diepte in te duiken en je langer vast te bijten in een goed onderwerp. Je hebt digitale vaardigheden en gevoel voor tekst, taal en beeld. Je gaat schrijven over het Gooi, de exacte invulling van de functie en de portefeuille wordt afgestemd op het profiel van de kandidaat.

Wie ben jij?

Wij gaan graag het gesprek aan met kandidaten die het hbo (of de universiteit) hebben doorlopen, en die enige aantoonbare ervaring hebben in de geschreven journalistiek.

Dit hebben wij jou te bieden

  • Een inspirerende werkplek binnen een huis dat gebouwd is op een rotsvast geloof in onafhankelijke journalistiek.
  • Een jaarcontract voor minimaal 4 of 5 dagen per week met de mogelijkheid tot verlenging.
  • De mogelijkheid om te werken op onze redactie in Hilversum en deels ook vanuit huis.
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten te ontwikkelen, of te ontdekken.
  • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in Nederland, België, Ierland en Luxemburg.

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning conform de cao van het Uitgeverijbedrijf en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daarbij inbegrepen een laptop, telefoon en een thuiswerkvergoeding (indien van toepassing). We geven je graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuzebudget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van het Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s. We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Wij ontvangen graag uiterlijk 31 mei een motivatie, je cv en drie artikelen waar je trots op bent (dat mogen ook online producties zijn) in onze digitale brievenbus. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier, wat jou uitkomt. 

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie