[Vacatures] Mediahuis zoekt een Algemeen verslaggever
03-02-2022 08:26:12 | Door: Pie Kamau | hits: 1195 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Algemeen verslaggever

De redactie van Haarlems Dagblad/IJmuider Courant is op zoek naar algemeen verslaggever die de redactie wil komen versterken. Het gaat om een fulltime dienstverband.

Wie zijn wij?

Haarlems Dagblad en IJmuider Courant maken deel uit van de regionale dagbladen van Mediahuis en werken nauw samen met het Noordhollands Dagblad, Leidsch Dagblad en De Gooi- en Eemlander. Gezamenlijk hebben deze kranten 173.000 abonnees. Dat aantal groeit. Met vijf websites en nieuwsapps worden wekelijks een miljoen nieuwsconsumenten bereikt. Voor onze titels werken 180 journalisten en honderden freelancers, verdeeld over negen kantoren in Noord- en Zuid-Holland. Je gaat schrijven over Haarlem en IJmuiden, de exacte invulling van de functie kan nog aangepast worden aan het profiel van de kandidaat.

Wie ben jij?

  • Jij bent een gedreven, nieuwsgierige verslaggever met een grote liefde voor regionale journalistiek
  • Je hebt een opleiding op hbo/wetenschappelijk niveau afgerond en enige ervaring in de geschreven journalistiek  
  • Je kunt snel werken, hebt gevoel voor nieuws en je bent niet bang om je af en toe langer vast te bijten in een goed onderwerp.
  • Je bent creatief, je hebt een neus voor een goed verhaal en denkt mee over digitale vertelvormen
  • Je bezit een flexibele geest, durft standpunten in te nemen en werkt graag in een team

 

Dit hebben wij voor jou in huis

  • Een inspirerende werkplek binnen een huis dat gebouwd is op een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek.
  • Een jaarcontract voor 38 uren per week met de mogelijkheid tot verlenging.
  • Een deel van de werkzaamheden kan vanuit huis worden verricht.
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten te ontwikkelen, of te ontdekken.
  • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in Nederland, België, Ierland, Duitsland en Luxemburg.

 

Vanzelfsprekend krijg je een goede beloning conform de cao van het Uitgeverijbedrijf en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daarbij inbegrepen een laptop, telefoon en een thuiswerkvergoeding (indien van toepassing). We geven je graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuzebudget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van het Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

We zien je sollicitatie - motivatie, CV en drie stukken waar je trots op bent - graag voor 13 februari in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie