[Vacatures] Mediahuis zoekt een BI Engineer (Interim/Freelance)
23-06-2022 09:08:00 | Door: Pie Kamau | hits: 625 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

BI Engineer (Interim/Freelance)

Het medialandschap digitaliseert razendsnel. Als Europese mediagroep met bedrijven en activiteiten in België, Nederland, Ierland, Duitsland en Luxemburg spelen we graag in de voorhoede van deze evolutie. Krachtige technologieën en digitalisering zijn daarin de sleutels tot het succes van al onze sterke merken. In onze internationale groei zetten wij de deuren van onze afdeling Domain Data dan ook graag wagenwijd open voor een interim BI Engineer om nog een schepje bovenop onze doorgedreven digitalisering ambitie te doen. 

Over deze tijdelijke uitdaging

Vanaf het moment dat jij je entree maakt ondersteun jij het team met jouw technische expertise en onmiskenbare passie voor data. Samen bouwen jullie state-of-the-art en slimme dataproducten die belangrijke inzichten verschaffen. Bijvoorbeeld over hoe we onze abonnementenverkoop een kwaliteitsimpuls kunnen geven of waarmee wij onze adverteerders nieuwe deuren kunnen laten openen dankzij een gezonde mix van verfijnd advertentiebereik en een kwalitatieve selectie van data. The new age of advertising noemen we dat. Omdat het team werkt op basis van een self-service opzet ligt de focus echt op het ondersteunen (enablen) van de business. Verwacht hier dus geen rapportage fabriek met een afhaalloket maar een afdeling dat onze collega's vooral leert om zelf de inzichten te genereren en de data in te laten duiken. 

Met meer dan 30 nieuwsmerken, 10 miljoen lezers en bezoekers en 1,7 miljoen abonnees is ons huis voor jou als data crunchende specialist een ware snoepwinkel. Je bent van ontwikkeling tot productie betrokken en ondersteunt vanuit onze on-prem en Microsoft Azure omgeving onze gebruikers waarbij je, indien nodig, zelf modellen binnen Power BI ontwikkelt.   

Hoe kom ik binnen?

Wij gaan voor deze vacature heel graag in gesprek met freelancers/interimmers die zich helemaal thuis voelen in de wereld van data. Dankzij eerdere ervaringen heb je een goede kennis van data-integratie methoden zoals SSIS of Dataflows, MS SQL Server, Power BI, DAX en het modelleren van data-marts. Je weet ons team daarnaast te verrijken met de best practices op het gebied van data modeling en dataschema's. Omdat onze teams Agile werken is het fijn als je deze manier van werken omarmt. Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en vind je het niet erg om zo nu en dan eens richting Antwerpen af te reizen.  

Dit hebben wij voor jou in huis

  • Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich, ongeacht contractvorm, thuis voelt en waar jij je geen moment zal gaan vervelen. 
  • Een opdracht boordevol uitdagingen binnen een omgeving met grote ambities voor minimaal 32 uur per week.  
  • Een rechtstreekse overeenkomst van opdracht of contract via een broker.
  • Mogelijkheid om zowel thuis te werken als op kantoor. 
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.  
  • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in België, Nederland, Ierland, Duitsland en Luxemburg.  
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken.  

 

Kom binnen!

Ben jij die freelancer/interimmer waar wij naar op zoek zijn? Laat dan van je horen! We ontvangen graag jouw cv, een korte motivatie en informatie over je beschikbaarheid en uur/dagtarief in onze digitale brievenbus. Heb je vragen of opmerkingen na het lezen van deze vacature? Laat van je horen! Je kunt bellen met Roy op 06-12459239 of e-mailen naar inhuur@mediahuis.nl of solliciteer hier wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie