[Vacatures] Mediahuis zoekt een Back-end Developer
19-05-2022 12:17:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1443 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Back-end Developer

Ons huis is gebouwd op een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek. Met onze bekende merken als De Telegraaf, Dumpert, MetroNieuws, Autovisie, GroupDeal, Manners en Want bereiken wij een brede selectie doelgroepen in Nederland. We brengen mensen en verhalen samen. We hebben ambitie en willen een belangrijke Europese mediaspeler worden. Daarom zetten wij de deuren van ons huis wagenwijd open voor een Back-end Developer om samen succesvol te worden en te blijven

Over onze uitdaging

Met maandelijks 200 miljoen bekeken video’s en 8 miljoen unieke bezoekers die actief bijdragen door het “dumpen” van content is Dumpert bij de tijd en bijdehand. Grappige, opmerkelijke en sympathieke content uit alle uithoeken van het internet. Altijd spraakmakend. Altijd virale potentie. Het platform heeft zich een weg gebaand naar het hart van de kritische millenial en is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse medialandschap. Maar we kijken verder en blijven ambitieus. Als onze nieuwe developer ben je veel aan de back-end zijde te vinden maar jij zet je ook met evenveel liefde en vakmanschap in op andere onderdelen, alles om deze mooie titel zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken en ons team zo effectief mogelijk te laten werken.

Met ons internationale en agile werkende team wat bestaat uit 1 manager, 2 leads, 2 frontend developers en nu 2 backend developers zijn we er voor een breed scala aan titels. Want niet alleen Dumpert kan op ons rekenen, ook onder andere de platformen Manners, NSMBL, WANT, WorkJuice en One More Thing. Daarnaast beheren wij nog een groot scala aan advertentie gerelateerde producten. Een ding is zeker, bij ons ben je als developer altijd in beweging. En dan niet alleen met de doorontwikkeling maar zeer zeker ook met prachtige projecten.

Wat op je CV staat

is belangrijk maar lang niet het enige waar we belang aan het hechten. Minstens even belangrijk is dat je een voorstander bent van de Agile filosofie en goede, open, communicatieve vaardigheden. We geloven wel dat je succesvol kunt zijn binnen deze functie als je minimaal 7 jaar werkervaring meebrengt op het gebied van webdevelopment, ervaring hebt met werken in high-traffic omgevingen en helemaal thuis bent in de wereld van de development paradigma’s. Onze developers werken  op het moment met Python, GO en REACT.

Dit hebben wij voor jou in huis

  • Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt.
  • Een fulltime (van minimaal 32 uren per week) functie boordevol uitdagingen binnen een inspirerend en ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld.
  • Een jaarcontact met de intentie om er een van onbepaalde van te maken
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.
  • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in België, Nederland, Ierland en Luxemburg.

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daaronder inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s. We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Klinkt dit als jouw plek om (verder) te groeien? Open de deuren van Mediahuis met jouw sollicitatie en motivatie en ontdek wie we zijn. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier, wat jou uitkomt. 

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie