[Vacatures] Mediahuis zoekt een Business Intelligence Analist
26-10-2021 09:48:00 | Door: Pie Kamau | hits: 4593 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Business Intelligence Analist

Wij zijn Mediahuis. Een huis dat gebouwd is op een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek. Met één landelijk dagblad, 9 regionale dagbladen, 44 lokale nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten en meer dan 85 digitale platforms bieden wij onze adverteerders het grootste bereik door héél het land en recht in de regio. Bij ons word je gezien. Met o.a. de afdelingen Inside Sales, Field Sales en Digital & Agencies bieden we de markt. En om de collega’s aldaar maximaal te ondersteunen zetten wij de deuren van ons huis wagenwijd open voor een nieuwe Business Intelligence Analist! 

Wat je gaat doen?

De wereld is online, data is het digitale goud. Elke dag wordt er immens veel data geproduceerd. In combinatie met advertising kan die data van essentiële waarde zijn in het bereiken van de juiste mensen op het juiste moment en met het juiste product. Slimme services waarop mensen echt zitten te wachten. Waarmee je echt in gesprek blijft. Dat vereist diverse manieren om data te ontsluiten en via diverse kanalen beschikbaar te stellen om van elk verhaal een succes te maken

Als Business Intelligence Analist komt jouw focus volledig te liggen op onze verschillende sales afdelingen die jij maximaal en vanuit alle beschikbare data gaat ondersteunen. Niet alleen analyseer je alles aandachtig, je ziet ook kansen om te experimenteren en te optimaliseren. Vanuit verschillende bronnen haal je de data op die je vervolgens opschoont en correct modelleert. Hierbij houd je uiteraard rekening met zaken als laadsnelheid waarbij termen als “syntax” en “query” je niet afschrikken. 

Omdat je altijd op zoek bent naar “beter”, “meer” en ''sneller'' bouw je dagelijks aan nieuwe of bestaande dashboards waarmee jouw sales collega's altijd een goed verhaal hebben. En voor speciale verzoekjes sta jij altijd klaar om dit te “Dax-en”. 

Hoe kom je binnen?

Wij gaan heel graag in gesprek met data-enthousiastelingen die zichzelf al eens hebben bewezen op het gebied van Power BI, DAX en ETL. Omdat jouw levensmotto zo maar eens “”meten is weten” zou kunnen zijn weet je telkens feilloos dashboards te bouwen die als fundament gebruikt kunnen worden door de salesafdelingen. Analytisch ben je ijzersterk en je weet al die inzichten moeiteloos over te brengen op iedereen. Gevraagd en ongevraagd. En tot slot, de Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift. 

Dit hebben wij voor jou in huis  

  • Een inspirerende werkplek waar iedereen zich thuis voelt en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit eigen huis te werken.  
  • Een uitdagende functie voor minimaal 32 uren per week. 
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.  
  • Doorgroeimogelijkheden binnen een groot huis met sterke merken in Nederland, België, Ierland en Luxemburg.  
  • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken.  
  • Een thuiswerkvergoeding voor de dagen waarop je vanuit eigen huis werkt.  
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken.

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daarbij inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van het Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.  

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl.

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie