[Vacatures] Mediahuis zoekt een Cameraman of vrouw / editor Dumpert
26-05-2022 09:46:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1978 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Cameraman of vrouw / editor Dumpert

Met maandelijks 150 miljoen bekeken video’s is Dumpert de grootste videobestemming van Nederland. Het is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse medialandschap. Alle bizarre, grappige en schandalige content die de krochten van het internet te bieden heeft is hier terug te vinden. De bezoekers dragen actief bij door een stroom aan video’s en plaatjes te ‘dumpen’. Elk filmpje of plaatje op het platform heeft de potentie om viraal te gaan.

Om ons Dumpert team te versterken zijn wij opzoek naar een cameraman of vrouw / editor.

Kom op dan!

Filmen en editen; zo is jouw natuuuur. Als onze nieuwe camera-nick (of Nicky natuurlijk) en editor werk je heel nauw samen met Sylvana (en de rest van het team) aan de verschillende videoformats van Dumpert: DumpertReeten, CreaTags, Dumpert Filmt je Werkplek en natuurlijk onze Nazorg-reportages. Jij bent in deze rol verantwoordelijk voor het camerawerk en eindmontages van de DumpertTV-shows. Maar vooral als er shows met de mannen zijn. Natuurlijk denk je ook mee in verhaallijnen en draag je eigen initiatieven aan. Je vindt het helemaal mooi om met je team op pad te gaan en wil graag dat ene internetgekkie vastleggen om zo de video om toveren tot helemaal goud.

Wat heb je?!

Wij gaan heel graag in gesprek met kandidaten die zelfstandig eindmontages kunnen dragen, altijd op de hoogte zijn van de laatste internettrends, het ‘Dumpertsausje’ goed begrijpen en kunnen lachen om flauwe kantoorpranks (nul reeten). Bij het horen van het eerste kuchje uit de ‘Kauwgombalchallenge’ weet jij direct waar het over gaat en je kunt goed overweg met gingers.

Adobe Première Pro, Photoshop en After Effects. Begriep je dat? Ervaring met de Sony Fs7. Das mien merk. Je bent creatief, communicatief sterk en kijkt vanuit de ogen van de kijker naar een montage. Je gaat zorgvuldig en georganiseerd te werk en weet hoe een je een edit project opzet. Mand.

Natuurlijk doe je dit niet voor G-R-A-T-I-S , want:

Dit hebben wij voor jou in huis 

  • Een inspirerende werkplek waar iedereen zich thuis voelt en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit eigen huis te werken. 
  • Een functie voor 40 uur per week binnen een hecht team.Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.
  • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in Nederland, België, Ierland en Luxemburg. 
  • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken. 
  • Een thuiswerkvergoeding voor de dagen waarop je vanuit eigen huis werkt. 
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken 

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daarbij inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van het Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later. 

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. (barf).

Kom binnen! 

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of WhatsApp (+31642829469) , met Bo, onze Recruitment Coördinator. Of mail recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier, wat jou uitkomt. 

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie