[Vacatures] Mediahuis zoekt een Channel Marketeer
31-03-2022 09:57:59 | Door: Pie Kamau | hits: 1549 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Channel Marketeer (interim)

Onze afdeling B2C is er, en de naam zegt het al, voor de consument. Voor de trouwe abonnees van een of meerdere van onze bekende merken. Maar ook voor nieuw publiek buiten onze voordeur. We mochten als Mediahuis Groep het afgelopen een groei van 20 procent noteren als het gaat om het aantal digitale abonnees maar brengen graag nog meer mensen en verhalen samen. Doen we dat straks ook op tijdelijke basis met jou? Onze deuren staan nu namelijk open voor een interim Channelmarketeer.

Wat ga je doen?

Als Channel Marketeer duik je vanaf het allereerst moment vol de data in met de collega’s van de teams Data en Klantbeleving. Dit om vanuit alle informatie inzichten te verschaffen over wat onze lezers drijft, en om te snappen wat er nodig is om meer duurzame klantrelaties op te kunnen bouwen en te koesteren. Dat alles ter ondersteuning van dat dat ene hogere doel; genoeg inkomsten generen om onafhankelijke en kwalitatieve journalistiek te bedrijven.

Gedurende deze opdracht komt jouw focus volledig te liggen op onze email, tele,- en direct marketing campagnes en richt jij je pijlen op onze voormalige abonnees. Daarbij werk je op het gebied van telemarketing samen met onze 2 externe telemarketingbureaus en weet je keer op keer en aan de hand van alle beschikbare informatie succesvolle verkoopcampagnes te initiëren.

En verder:

  • Analyseer je campagnes waarbij je alles wat nu goed is nog beter gaat maken. Zo optimaliseer je samen met onze data-analisten de verkoop- en contactflow;
  • Ben je de motor achter een succesvolle samenwerking met onze partners, de telemarketingbureaus. Dankzij jouw analytische talent en de gave van meevoelen creëer je een duurzame en succesvolle samenwerking met een plek voor ieders belangen.
  • Bezoek je onze partners om lopende campagnes te evalueren en om onze telefonische ambassadeurs echt te leren kennen.
  • Verdiep jij je voortdurend in de steeds veranderende nieuwsbehoefte van onze lezers om te komen tot campagnes die triggeren en succes behalen.

 

Wie ben jij?

Voor deze tijdelijke opdracht gaan wij graag in gesprek met kandidaten die helemaal thuis zijn in de wereld van online conversies en die de reis net zo belangrijk vinden als de bestemming zelf.  Dankzij eerdere ervaringen weet je nog een schepje boven op onze doorgedreven digitalisering ambitie te doen. En natuurlijk heb je een relevant trackrecord, bij voorkeur opgedaan in een klantgerichte werkomgeving.

Dit hebben wij voor jou in huis

  • Een tijdelijke maar zeker niet minder inspirerende werkplek binnen een huis dat gebouwd is op een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek.
  • Een opdracht die half Juni 2022 van start gaat voor in eerste instantie 6 maanden en voor minimaal 32 uren per week.
  • De mogelijkheid om een gedeelte van deze opdracht vanuit eigen huis te werken.
  • En natuurlijk, een heleboel leuke directe collega’s die deze opdracht nog leuker maken. Je mag dan wel een zelfstandige zijn, alleen ben je onder ons dak nooit.

 

Kom binnen!

Ben jij die freelancer/interimmer waar wij naar op zoek zijn? Laat dan van je horen! We ontvangen graag jouw cv, een korte motivatie en informatie over je beschikbaarheid en uur/dagtarief in onze digitale brievenbus. Heb je vragen of opmerkingen na het lezen van deze vacature? Stel ze gerust! Je kunt bellen met Roy op 06-12459239 of e-mailen naar inhuur@mediahuis.nl of solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie