[Vacatures] Mediahuis zoekt een Contentmanager BEDROCK
07-07-2022 09:42:58 | Door: Pie Kamau | hits: 2505 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Contentmanager BEDROCK

Voor hét online magazine over bewust en gezond leven zijn we per direct op zoek naar een nieuwe contentmanager. Met andere woorden: heb jij ervaring als journalist/redacteur, leef jij BEDROCK en barst jij van de ideeën? Dan zou het zomaar kunnen dat jij zo meteen aan het roer staat van hét online magazine over een bewuste levensstijl.  

Bij BEDROCK staan we voor gelukkig en gezond leven, maar geloven we niet in perfectie. Wij zoeken dan ook iemand die BEDROCK 'leeft'. Dat wil zeggen: jij bent op de hoogte van de laatste duurzame veranderingen, vecht voor gelijkheid in de wereld en yoga en meditatie zit standaard in je ochtendroutine. Je bent zelf de BEDROCK-doelgroep en weet wat er speelt.  

Wat ga je doen?

In je rol van contentmanager ga je dagelijks op zoek naar toffe verhalen voor BEDROCK. Je bedenkt artikelideeën aan de hand van de actualiteiten, eerdere resultaten, keywoordtools en trends die je zelf signaleert. 

Maar je taken gaan verder dan het nieuws volgen en artikelen schrijven. We zijn op zoek naar een proactieve contentmanager die, aan de hand van data, op zoek gaat naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Je moet dus weten hoe Google Analytics en SEO in elkaar steken. Daarnaast beheer je de site, social media-platformen en zorg je dat de contentplanning wordt nageleefd. Daarnaast schakel je met freelancers, designer en een stagiair(e).  

Wie ben jij?

We gaan graag in gesprek met kandidaten die ervaring hebben met het maken van online content, houden van aanpakken en goed overzicht kunnen houden. Wij denken dat een achtergrond in de journalistiek of communicatie en minimaal drie jaar relevante werkervaring je gaat helpen om succesvol te zijn in deze rol. Daarnaast heb jij ervaring met page statistics en data. Oftewel, jij snapt hoe je de performance van de door jouw team gemaakte content kan analyseren en die insights kan gebruiken om nog betere content te maken. 

Natuurlijk ben je creatief, beschik je over een vlotte pen die foutloos Nederlands schrijft en heb je kennis van SEO, Wordpress, Google Analytics en Photoshop. Verder ben je communicatief vaardig en kun je bruggen slaan tussen verschillende afdelingen. Je ziet kansen en bent in staat om de juiste mensen bij elkaar te brengen. Je legt makkelijk contact en kan snel schakelen tussen verschillende taken en werkzaamheden. Alles met als doel om BEDROCK naar een nóg hoger niveau te tillen.  

Dit hebben wij voor jou in huis: 

  • Een positie aan het roer van het tofste en meest bewuste online magazine van Nederland. 
  • Een functie boordevol uitdagingen binnen een ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld voor minimaal 36 uur per week.  
  • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken.  
  • Mogelijkheid om zowel thuis te werken als op kantoor (in Nederland) Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.  
  • Doorgroeikansen binnen een groot huis met sterke merken in België, Nederland, Ierland, Duitsland en Luxemburg.  
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken 

 

Vanzelfsprekend krijg je een marktconform salaris en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daaronder inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.  

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag uiterlijk 20 juli 2022 in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Mail Amarins de Boer, Head of Content, via a.de.boer@mediahuis.nl, of bel Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator (+316 4282 9469). Of mail (recruitment@mediahuis.nl), of solliciteer hier net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie