[Vacatures] Mediahuis zoekt een Conversiespecialist
21-04-2022 09:28:49 | Door: Pie Kamau | hits: 1748 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Conversiespecialist

De afdeling B2C is er, de naam zegt het al, voor de consument. Dat zijn er bij Mediahuis nogal wat. Voor de honderdduizenden trouwe abonnees van onze bekende merken en ook voor nieuw publiek waarmee we graag een duurzame abonneerelatie aan willen gaan. Dat laatste gebeurt steeds meer via onze online kanalen en met een steeds groter aandeel digitale nieuwsproducten. We noteerden als Mediahuis Groep het afgelopen jaar een groei van 20 procent op het vlak van digitale abonnees maar onze ambities zijn nog veel groter. Doen we dat straks ook met jou? Ben jij nieuwsgierig naar wie onze gebruikers zijn, wat ze doen, waar de pijnpunten zitten, hoe we de klantreizen kunnen verbeteren,voor betere UX en hogere conversie? Lees snel verder want wij openen graag onze deuren voor een CRO Specialist. 

Wat ga je doen?

Als onze conversie specialist maak je indruk door onze conversie strategie continue te voorzien van kwaliteitsimpulsen. Als iemand die graag werkt onder het adagium meten-is-weten kom je vanuit onze vele data en jouw kennis tot inzichten die het fundament vormen van nieuwe A/B testenen digitale groei. Met websites en apps die elke maand honderden miljoenen views verwerken, is je werkgebied groot en je impact nog groter. De ambitie van het nieuw gevormd online wervingsteam is dan ook flink en je aanstaande teamleden met verschillende disciplines (online marketing, uxdesign, data analytics) staan te trappelen om je komst. 

Jij maakt je druk om afhakers en rust dan ook niet voordat je begrijpt hoe onze bezoekers zich bewegen op de verschillende platformen en hoe je die inzichten met wetenschappelijke modellen weet door te vertalen naar Eureka momenten voor jou en je collega’s van het online wervingsteam.

Hoe kom je binnen?

Om onze eigen conversie in deze werving te optimaliseren, gaan wij graag het gesprek aan met kandidaten met een goed afgesteld commercieel en analytisch kompas dankzij meerdere jaren ervaring op het gebied van conversieoptimalisatie. Waar je die ervaring hebt opgedaan, is minder belangrijk. Een absolute pre is als je ervaring hebt met subscriptions. Een meer dan basiskennis van  HTML en CSS zijn wenselijk omdat je daardoor meer zelf gedaan krijgt met onze tooling, zoals Zephr. Ervaring met A/B testen is natuurlijk een must have, evenals  Google Analytics, Google Tag Manager, Google Optimize en Hotjar. Tot slot beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift. Mediahuis is een internationale omgeving met collega’s uit alle windstreken en we geloven in samenwerking om te versnellen. 

Dit hebben wij voor jou in huis 

  • Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar jij je geen moment zal gaan vervelen.
  • Een functie boordevol uitdagingen binnen een ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld voor minimaal 36 uur per week. 
  • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken. 
  • Mogelijkheid om zowel thuis te werken als op kantoor (min 2 dagen, mag meer) 
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken. 
  • Doorgroeikansen binnen een groot huis met sterke merken in België, Nederland, Ierland, Duitsland en Luxemburg. 
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken 

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daaronder inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later. 

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.  

Kom binnen! 

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier, wat jou uitkomt. 

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie