[Vacatures] Mediahuis zoekt een Demand Manager
16-11-2021 08:25:00 | Door: Pie Kamau | hits: 6684 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Demand Manager

Met één landelijk dagblad, 9 regionale dagbladen, 44 lokale nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten en meer dan 85 digitale platforms bieden wij onze adverteerders het grootste bereik door héél het land en recht in de regio. Ben jij thuis in de wereld van programmatic-advertising en klaar voor een plek waar commercie en ad technologie hand in hand gaan? Dan is dit jouw lead want onze deuren staan wagenwijd open voor een Demand Manager.

Wat je gaat doen?

Als expert op het gebied van programmatic advertising zal je onder het dak van Mediahuis geen saaie dag tegenkomen. Want met al jouw kennis en ervaring krijg je vanaf dag één alle ruimte en vrijheid om vernuftige programmatic buy strategieën bestaande en nieuwe klanten succesvol(ler) te maken. Dat doe je natuurlijk niet alleen maar met de hulp van nog 7 andere collega’s waarbij jullie elkaar inspireren en trends in de markt door ontwikkelen tot commerciële proposities.   

Omdat je in deze functie ook onderdeel uitmaakt van de onze afdeling programmatic Display, Data en Video gaan je voor altijd voor het perfecte plaatje. En dankzij een innige samenwerking met het ad tech team gaan commercie en ad technologie hand in hand in ons huis.  

Je draagt als demand manager de commerciële verantwoordelijkheid voor de programmatic omzet waarbij je voornamelijk bij de tradingdesks en online bureaus onze oplossingen onder de aandacht brengt, deals sluit en huidige samenwerkingen en campagnes onderhoudt en optimaliseert om zo onze adverteerders te helpen om hun doelen te bereiken. En natuurlijk staat jouw deur altijd open voor de interne collega’s. Want succesvol, dat worden we hier samen. 

Hoe kom je binnen?

Wij gaan heel graag in gesprek met advertising-enthousiastelingen die bij voorkeur hebben gewerkt aan bureauzijde of in een vergelijke rol bij een publisher. Je voelt je thuis in de wereld van programmatic advertising en bent toe aan een plek waarin jouw ambities en ons grote bereik elkaar eens eindelijk kunnen ontmoeten en waar commercie en ad technologie hand in hand samen gaan. En tot slot, de Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift. 

Dit hebben wij voor jou in huis:

  • Een inspirerende werkplek waar iedereen zich thuis voelt en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit eigen huis te werken.
  • Een uitdagende functie voor minimaal 32 uren per week. 
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen een groot huis met sterke merken in Nederland, België, Ierland en Luxemburg. 
  • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken. 
  • Een thuiswerkvergoeding voor de dagen waarop je vanuit eigen huis werkt. 
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken.  

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daarbij inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van hetMediahuis Pensioenfondswerk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later. 

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Hebje vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, viaWhatsAppof op e-mailadresrecruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie