[Vacatures] Mediahuis zoekt een Digital Advertising Executive
03-03-2022 08:13:00 | Door: Pie Kamau | hits: 2053 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Digital Advertising Executive

Met één landelijk dagblad, 9 regionale dagbladen, 44 lokale nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten en meer dan 85 digitale platforms bieden wij onze adverteerders het grootste bereik door héél het land en recht in de regio. Bij ons word je gezien, laat dat maar aan ons Adtech team over. Wij openen graag onze deuren om een nieuwe collega Digital Advertising Executive te kunnen verwelkomen.

Ontdek onze uitdaging

Als Digital Advertising Executive ben je samen met jouw collega’s van het advertising technology team verantwoordelijk voor het beheer, de (door)ontwikkeling en optimalisatie van de digitale advertising stack van Mediahuis Nederland, Mediahuis Limburg en Mediahuis Noord. En om dat nog wat te verduidelijken, we hebben het dan over digital advertising in de breedste zin van het woord: display, video en native advertising op al onze (mobiele) websites en apps. 

Wat ga je doen?

Je zult o.a. troubleshooten om oorzaken te achterhalen en daarmee issues te verhelpen binnen de ad-stack of bijvoorbeeld gerelateerd aan de advertentieposities op de sites en in de apps. Daarnaast zal je ook in de grote hoeveelheden data duiken om trends te ontdekken en verbeteringen voor te kunnen stellen die de bijvoorbeeld de advertentieomzet verder kunnen maximaliseren.

Wij ondersteunen en trainen je om de data setup van ons netwerk en de werking van het datamanagement platform snel eigen te maken, zodat je met de Sales afdeling kan schakelen bij vragen over data, segmenten en targeting.

Qua werkzaamheden en verantwoordelijkheden kun je o.a. het volgende verwachten:

  • Constant verbeteren, uitbreiden en onderhouden van alles wat met digital advertising te maken heeft.
  • Samenwerken met interne en externe stakeholders binnen jouw expertisegebieden. Daaronder ook jouw (internationale) collega’s van development, campaign management, sales en de redacties.

 

Wat op je CV staat

Is voor deze vacature niet het belangrijkste waar wij bij de selectie naar gaan kijken. Ervaring met digital advertising (technologie) is natuurlijk een pre, maar minstens even belangrijk is je passie voor technologie. Je hebt een hoge mate van interesse of al enige ervaring in HTML, CSS en Javascript. Je bent daarnaast oplossingsgericht en houdt ervan om te troubleshooten en oorzaken te achterhalen en daarmee verbeteringen door te voeren binnen de ad-stack of op bijvoorbeeld op advertentieposities op de sites en in de apps. En tot slot vind je het vanzelfsprekend dat je kennis deelt want groeien doen we hier samen.

Dit hebben wij voor jou in huis

  • Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar jij je geen moment zal gaan vervelen.
  • Een functie boordevol uitdagingen binnen een inspirerend en ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld voor minimaal 36 uur per week
  • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken.
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.
  • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in België, Nederland, Ierland en Luxemburg.

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daaronder inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

Kom binnen!

Klinkt dit als jouw plek om (verder) te groeien? Open de deuren van Mediahuis met jouw sollicitatie en motivatie en ontdek wie we zijn. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie