[Vacatures] Mediahuis zoekt een Digital Campaign Specialist
16-06-2022 10:59:00 | Door: Pie Kamau | hits: 3458 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Digital Campaign Specialist

Met één landelijk dagblad, 9 regionale dagbladen, 44 lokale nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten en meer dan 85 digitale platforms biedt Mediahuis met het Mediahuis Connect platform adverteerders het grootste bereik door heel het land en recht in de regio. Met Mediahuis Connect bereiken we dagelijks 5,2 miljoen mensen via print en online, en daar zijn we best trots op. Maar we hebben ambitie, en dus staat er weer een nieuwe uitdaging voor onze deur waarvoor we ons graag versterken met een Digital Campaign Specialist

Over onze uitdaging

Als mediapartner met impact helpen wij onze klanten succesvol te zijn. In de steeds veranderende en vernieuwende wereld van marketing betekent stilstand achteruitgaan. Daarom werken we hard aan oplossingen waarmee we nog slimmer en efficiënter kunnen werken op het gebied van onlinecampagnes.  

Wie ben jij?

Als Digital Campaign Specialist ben je een belangrijke schakel tussen Sales, adverteerders en de interne organisatie. Zo ben je verantwoordelijk voor een aantal toonaangevende adverteerders binnen verschillende Industries en zorg je voor de succesvolle uitlevering van deze onlinecampagnes. Je beheert de verschillende directe Display, Video en Branded Content campagnes, zet programmatic deals op in SSP’s en troubleshoot deals waar nodig.  

Daarnaast optimaliseer je campagnes naar doelstellingen van de adverteerders en zorg je samen met jouw teamleden ervoor dat het online kennisniveau zich verder ontwikkeld en binnen de organisatie wordt gedeeld. 

Hoe kom ik binnen?

Wij gaan graag het gesprek aan met kandidaten die ervaring hebben met programmatic advertising en het inboeken van directe campagnes en deals ID’s. Wij denken dat minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de rol van campagnemanager bij een online (media)bedrijf je daarbij gaat helpen. Daarnaast ben je daarnaast analytisch sterk, bekend met Google Ad Manager en zijn termen als RTB, SSP en DSP bij jou bekend. 

Dit hebben wij voor jou in huis

  • Een inspirerende werkplek waar iedereen zich thuis voelt en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit eigen huis te werken.
  • Een functie voor 40 uur per week binnen een hecht team
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.
  • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in Nederland, België, Ierland en Luxemburg
  • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken.
  • Een thuiswerkvergoeding voor de dagen waarop je vanuit eigen huis werkt.
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken 

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daarbij inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van het Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later. 

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s. We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie