[Vacatures] Mediahuis zoekt een Freelance Videoredacteur
13-01-2022 09:03:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1663 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Freelance Videoredacteur

Wij willen zoveel mogelijk consumenten bedienen met hoogwaardige en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment. Informerend, duidend, inspirerend en verbindend. 24 uur per dag en 7 dagen per week. In woord en beeld. En voor dat laatste zetten wij de deuren van ons huis graag open voor een Freelance Videoredacteur.

Over onze uitdaging

Om de hoofden en harten van onze lezers en kijkers te blijven veroveren werkt onze videoafdeling dagelijks aan mooie videoproducties voor op Telegraaf.nl, ons Youtube-kanaal, Telesport, Privé en De Financiële Telegraaf. We hebben een ontstopbare wil om te slagen. Vanuit die ambitie zouden we graag nog wat flexibele expertise in huis halen om te helpen bij de voorbereiding en uiteindelijke publicaties van de video’s op onze platforms.

Wat je gaat doen?

Als zelfstandig professional ga je samen met ons team op zoek naar beeldmateriaal en deze in samenspraak met de samensteller verwerken in de video’s. Je schrijft ook de begeleidende teksten, verricht (kleine) montages en helpt bij het doorzetten van de video’s via onze systemen en social mediakanalen.  

Hoe kom ik binnen?

Wij gaan graag in gesprek met zelfstandige professionals die opdrachten op flexibele maar niet op vrijblijvende basis willen aanpakken. Natuurlijk je bent zelfstandig, maar wel altijd actief betrokken bij je opdrachten. Je hebt een brede maatschappelijke interesse en volgt uiteraard, tussen het ondernemen door, het nieuws op de voet.

Communicatief ben je simpelweg ijzersterk en je maakt (ge)makkelijk contact. Daarbij heb je aantoonbare ervaring met AVID Media Composer en heb je een journalistieke opleiding of eerdere soortgelijke opdrachten binnen het journalistieke werkveld verricht.

Dit hebben wij voor jou in huis

  • Een inspirerende tijdelijke werkplek binnen één van de grootste mediabedrijven van Nederland.
  • Een flexibele interim opdracht voor gemiddeld circa 1 -2 dagen per week waarbij er dankzij onze wissel-en weekenddiensten altijd wel passende mogelijkheden om samen te werken ontstaan.
  • En natuurlijk een heleboel fijne en kundige collega’s die jouw verblijf nóg leuker zullen maken.

 

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie voorzien van een korte motivatie en informatie over je beschikbaarheid en uur/dagtarief heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres inhuur@mediahuis.nl of solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie