[Vacatures] Mediahuis zoekt een Functioneel Applicatie Beheerder
14-07-2022 09:12:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1470 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Functioneel Applicatie Beheerder

Ons verhaal, in het kort

De mediawereld digitaliseert razendsnel. Als Mediahuis spelen we graag in de voorhoede van deze evolutie. Krachtige technologieën en digitalisering zijn daarin de sleutels tot het succes van al onze sterke merken. Binnen onze afdeling Technology & Product Studio (afgekort TPS) geven onze collega’s vorm aan onze toekomstvisie en de concrete realisatie van onze digitale ontwikkelingen. Daarbij staat optimalisatie, innovatie en samenwerking voorop. En dat samenwerken doen we straks misschien wel met jou als onze Functioneel Applicatie Beheerder. 

Open huis, plek voor jou

Als onze nieuwe Functioneel Applicatie Beheerder kom je terecht binnen het businessdomein B2C, een IT-afdeling binnen TPS. Binnen dit domein servicen wij onze klantenservice. We beheren de business applicaties, waaronder het systeem Losse Verkoop. Met dit systeem beheren wij onze producten, registeren en factureren wij onze retailers- en klantgegevens. 

Met een groep van functioneel beheerders, technisch beheerders, ontwikkelaars, QA-engineers, Business Analist, Scrum Master en een Service Owner is niet alleen gezelligheid gegarandeerd maar ook de continuïteit en innovatie van deze applicatie. Alle business wensen worden met dit team besproken, getoetst, getest en geïmplementeerd. Zo bieden wij support aan eindgebruikers en onze externe klanten (retailers). Qua werkzaamheden kun je o.a. het volgende zeker verwachten:

  • Het bewaken van de werking van systemen en naleving van de procedures.
  • Zorg dragen voor het testen en beoordelen van nieuwe wijzigingen en het verzorgen van de afstemming daarbij met de business, collega’s en externe partijen.
  • Begeleiden van de implementatie van wijzigingen en instrueren van gebruikers.  
  • Aannemen, oplossen en feedback geven op/van meldingen van incidenten, klachten en overige verzoeken. 
  • Ruimte voor eigen initiatief t.b.v. verbeteringen op de applicatie en processen

 

Wat op je CV staat Is belangrijk maar lang niet het enige waar we belang aan hechten. Minstens even belangrijk is je passie voor het vak van Functioneel Applicatie Beheerder. Verder zijn termen als zelfstandig, boekhoudkundig inzicht (debiteuren/crediteuren), analytisch sterk en communicatief vaardig op jou van toepassing. We geloven wel dat 2 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie in de informatievoorziening je gaat helpen om succesvol te zijn, evenals een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op wereld zien we dat verandering het enige constante is in de mediawereld. Jij mag van ons verwachten dat wij als bedrijf mee veranderen en flexibel inspelen op wat zich aandient, van jou verwachten wij hetzelfde.  Als nieuwe collega krijg je toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken.

Vanzelfsprekend krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor de dagen op kantoor ontvang je – ongeacht hoe je ons kantoor bereikt- een reiskostenvergoeding als je meer dan 5 kilometer enkele reis moet afleggen. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”.

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie (cv, motivatie) in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator (+316 4282 9469). Of mail (recruitment@mediahuis.nl), of solliciteer hier net wat jou uitkomt.   

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie