[Vacatures] Mediahuis zoekt een HR Business Partner
07-07-2022 09:25:59 | Door: Pie Kamau | hits: 2074 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

HR Business Partner

Als drijvende kracht achter een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken weten wij hier onder ons dak als geen ander dat verandering het enige constante is in de mediawereld. Met innovatie in onze genen en de ambitie om als voorloper altijd op zoek te gaan naar wat beter kan zullen we als bedrijf mee veranderen en flexibel inspelen op wat zich aandient. Onze medewerkers verwachten dat van ons, wij verwachten dat van hen. Dat vraagt wat van onze organisatie en onze mensen. Daarom verwelkomen wij graag een HR Business Partner die op alle HR vraagstukken wel een antwoord heeft of dit snel weet te vinden.

Wat ga je doen als HR Business Partner?

Veranderingen vragen om de juiste begeleiding en vernuftige initiatieven. We hebben binnen ons huis te maken met teams die groeien, managers die bewegen en kersvers talent dat zijn entree maakt. We hebben daarbij 5 generaties aan het werk en een breed pallet aan sterke merken met elk hun eigen cultuur en identiteit. Samen met jouw business en de bijbehorende management teams weet je de juiste (HR) thema’s en onderwerpen op de agenda te krijgen en strategische keuzes tot wasdom te laten komen in nieuw beleid. Daarbij balanceer je telkens zonder wankelen tussen de twee werelden van enerzijds de business en anderzijds de HR-realiteit.

Als HR Business Partner ben je niet alleen bezig met de waan van de dag maar vooral ook met de dag van morgen en overmorgen want vooruitzien is een belangrijke sleutel tot succes. Je bent als sparringpartner intensief bezig met antwoorden op vragen als wat teams nodig hebben om succesvol te zijn en te blijven. Los van het adviserende gedeelte ben je ook “gewoon” hands-on bezig met het HR werk, werk je processen uit en implementeer je met de verschillende HR Experts continue verbeteringen.

En verder:

  • Werk je samen met de verschillende MT’s aan ambitieuze, maar realistische HR-doelen.
  • Ben je de absolute eigenaar en aanjager als het gaat om de verschillende HR topics op de agenda.
  • Signaleer en maak je werk van business wensen om die samen met de 17 HR collega’s als  voedingsbodem te gebruiken voor nieuw beleid of aanpassingen in bestaande processen.

 

Wat wij in huis willen halen

Is een HR Professional met minimaal 3 jaar relevante werkervaring en overduidelijke affiniteit met people development. Je hebt al bewezen dat je strategische HR-thema’s kunt omzetten in effectief advies en voelt inmiddels moeiteloos je stakeholders aan. Van innovatie krijg jij energie en je wisselt moeiteloos van rol als strateeg naar die van aanjager. Je werkt en denkt op HBO/WO niveau, hebt jaloersmakende coachende vaardigheden en hebt minimaal 32 uren per week de handen vrij voor deze uitdaging.

Ons huis, jouw plek?

Als HR Business Partner ga je onderdeel uitmaken van het HR-team dat bestaat uit nu 3 HR Business Partners, 4 HR Experts op de aandachtsgebieden Arbeidsvoorwaarden, Mobiliteit, Leren & Ontwikkelen en Vitaliteit, 4 HR Coördinatoren voor recruitment, de salaris- en personeelsadministratie, een data analist, een management assistent en een Head of HR. Hierdoor heb jij alle ruimte voor aandacht op de niet-dag-dagelijkse vraagstukken.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op wereld zien we dat verandering het enige constante is in de mediawereld. Jij mag van ons verwachten dat wij als bedrijf mee veranderen en flexibel inspelen op wat zich aandient, van jou verwachten wij hetzelfde.  Als nieuwe collega krijg je toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken.

Vanzelfsprekend krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor de dagen op kantoor ontvang je – ongeacht hoe je ons kantoor bereikt- een reiskostenvergoeding als je meer dan 5 kilometer enkele reis moet afleggen. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.   

Kom binnen!

Klinkt deze vacature en ons huis als jouw plek om (verder) te groeien? Open dan onze deuren met jouw sollicitatie en ontdek wie wij zijn. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Roy Spaan, HR Expert Mobiliteit via telefoonnummer +316 1245 9239. Of stuur een e-mail, of solliciteer hier net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie