[Vacatures] Mediahuis zoekt een Head of Agencies
01-09-2022 13:39:00 | Door: Pie Kamau | hits: 7093 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Head of Agencies

Als een van de grootste Nederlandse mediabedrijven met sterke merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie, regionale dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander) en digitale merken zoals Dumpert, Culy, NSMBL, J/M Ouders, Metro en Manners zijn wij constant in beweging. We kijken daarbij veel verder dan de eigen voordeur, het platte bereik en de standaard oplossingen. We zoeken constant naar wat er voor nodig is om samen succesvol te worden en te blijven. Doen we dat straks ook met jou als onze Head of Agencies?

Wat je doen als onze Head of Agencies?

Vandaag zijn wij een van de grootste mediabedrijven en daar zijn we best trots op. Maar om dat te blijven moet je niet alleen meebewegen maar ook anders bewegen. Gelukkig weet jij als onze Head of Agencies als geen ander wat er speelt in het medialandschap. Je weet ons en de commerciële teams te inspireren, te verbinden en te ontwikkelen. Op basis van wederzijds vertrouwen bouw je verder een high performing team die niet alleen het maximale uit de markt weten te halen maar ook uit zichzelf. Zo groeit niet alleen maar ons marktaandeel.

Als eindverantwoordelijke voor alle mediabureaus, nationaal en internationaal, en de omzet die daarmee gemoeid is stippel jij met jouw team, wat bestaat uit 9 talentvolle en gedreven professionals, de route naar succes uit en leg je het fundament onder de realisatie van de targets en gestelde doelen. En als linking pin tussen de teams van field sales, inside sales, operations en het branded content team “MHX” zorg je ervoor dat alle verhalen van onze adverteerders gericht en effectief verspreid worden over ons grote publiek.

En verder:

  • Realiseer je een succesvolle merk-, product en salesstrategie en stevige publisher positionering en profilering bij nationale en internationale mediabureaus.
  • Stuur, coach en begeleid je een team van senior consultants, productmanagers en demand managers waarbij je de bestaande expertise verder uitbouwt en kennisuitwisseling stimuleert.
  • Maak je elke dag écht impact en heb je grip op zaken als salesforecasting, opportunity-en pipeline management.

 

Wat wij in huis willen halen

Is een mediaprofessional met een groot netwerk vol adverteerders, exploitanten, mediabureaus die ons beide een kickstart zullen bezorgen. Dankzij meerdere jaren relevante en leidinggevende ervaring voel jij je helemaal thuis in het dynamische media ecosysteem en ben je meer dan goed in staat om de ideale mix te vinden tussen people management, sales en succes. Termen als inspirerend, ownership, dealmaker, ondernemerschap en strategisch sterk zijn op jouw lijf geschreven. Gezien het internationale speelveld beheers je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal in woord en geschrift.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op wereld zien we dat verandering het enige constante is in de mediawereld. Jij mag van ons verwachten dat wij als bedrijf mee veranderen en flexibel inspelen op wat zich aandient, van jou verwachten wij hetzelfde.  Als nieuwe collega krijg je toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken.

Vanzelfsprekend krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen auto van de zaak met tankpas, een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je auto van de zaak? Daar hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein altijd wel een plekje voor vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Klinkt deze vacature en ons huis als jouw plek om (verder) te groeien? Open dan onze deuren met jouw sollicitatie en ontdek wie wij zijn. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Roy Spaan, HR Expert Mobiliteit via telefoonnummer +316 1245 9239. Of stuur een e-mail of solliciteer hier net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie