[Vacatures] Mediahuis zoekt een Information Security Officer
23-12-2021 07:53:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1543 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Information Security Officer

De mediawereld digitaliseert razendsnel. In die digitale informatievoorziening wordt de manier waarop wij onze informatie beveiligen steeds belangrijker. Als Europese mediagroep krijgen we in onze digitale transitie te maken met krachtige technologieën en willen we ons  tijd- en plaats onafhankelijk werken zo veilig mogelijk laten verlopen. En dat in een wereld waarin cyberdreigingen steeds groter aan het worden zijn en nieuwe wetgeving eisen stelt aan de manier waarop we werken. Werken wij straks misschien wel samen met jou als onze Information Security Officer (ISO)? 

Dit ga je doen

Je komt als ISO te werken op onze Technology en Product Studio. Een plek waar de collega’s vorm geven aan onze toekomstvisie en werken aan de concrete realisatie van onze digitale ambities. Daar signaleer je met nog 4 andere collega’s de potentiële risico’s op het gebied van security en privacy waarbij jij je met name richt op de ontwikkeling, implementatie en coördinatie van beheersmaatregelen. Hoewel de stip op de horizon helder is biedt de weg daarnaartoe alle ruimte voor eigen inbreng. Bijvoorbeeld als het gaat om de doorontwikkeling en verdere uitbreiding van ons eigen interne Secure@Work programma. In het verhogen van onze cyberweerbaarheid krijg je onder andere te maken met de volgende werkzaamheden 

 • Verder ontwikkelen van onze information security awareness cultuur en strategie waarbij je gelooft dat cybersecurity een taak is van iedereen, niet alleen van ICT. 
 • Je bent als ambassadeur een drijvende kracht achter onze interne security en privacy initiatieven.
 • Samen met je collega’s uitvoeren van risicoanalyses op bestaande en nieuwe technologieën, applicaties en processen. 
 • Ontwikkelen en onderhouden van trainingsmaterialen.
 • Ondersteunen en adviseren bij het contracteren van externe partijen.
 • Als onze mister of miss awareness ben je creatief en dagen we je voortdurend uit om buiten de kaders te denken en over de landsgrenzen heen te werken.  

 

Dit neem je mee

Wij gaan graag in gesprek met gepassioneerde specialisten die de basiskennis van securityconcepten als Defense-In-Depth, segmentatie en/of Security Hardening al in huis hebben en voor wie risicomanagement geen onbekend terrein is. Je hebt niet alleen een afgeronde opleiding op WO-niveau, maar ook al een aantal jaren relevante werkervaring in de wereld van informationsecurity: 

Om in deze functie succesvol te zijn geloven we wel dat een proactieve houding en heldere manier van communiceren onmisbaar is. Door je ervaring moet je prima in staat zijn om een indrukwekkend meerjarig programma te ontwikkelen en deze samen met de collega’s succesvol uit te rollen binnen een Europese groep waarin het juist de diversiteit is die onze fundering vormt.  

Dit hebben wij voor jou in huis

Wij geloven er sterk in dat je qua carrière en als persoon wilt en kan blijven groeien; daarom bieden wij:  

 • Jaarlijks budget om nieuwe certificeringen te behalen of trainingen te volgen; 
 • Wordje aangemoedigd om 5 tot 10 procent van je werktijd te spenderen aan trainingen/opleidingen/congressen zodat je altijd up-to-date bent; 
 • Toegang tot De Academie, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken; 
 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract van onbepaalde tijd; 
 • De mogelijkheid om een gedeelte van je werkuren vanuit je eigen huis te werken 

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daaronder inbegrepen een laptop, telefoon en indien van toepassing een thuiswerkvergoeding. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuzebudget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van hetMediahuis Pensioenfondswerk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

Kom binnen! 

Klinkt ons huis als jouw plek om (verder) te groeien? Open de deuren van Mediahuis met jouw sollicitatie en motivatie en ontdek wie we zijn. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via  WhatsApp of op e-mailadres: recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie