[Vacatures] Mediahuis zoekt een Junior Sales Consultant
31-03-2022 09:51:33 | Door: Pie Kamau | hits: 717 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Junior Sales Consultant

Met één landelijk dagblad, 9 regionale dagbladen, 44 lokale nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten en meer dan 85 digitale platforms bieden wij onze adverteerders het grootste bereik door héél het land en recht in de regio. Bij ons worden adverteerders gezien. Met o.a. de afdelingen Inside Sales, Field Sales en Digital & Agencies bedienen we de markt. Om het bureauteam te versterken open wij graag onze deuren voor een nieuwe collega Junior Sales Consultant

Het Team

Het bureauteam is wellicht het meest veelzijdige team van Mediahuis. Onze relaties zijn alle grote en middelgrote mediabureaus van Nederland, zelfs aangevuld met een groot aantal internationale partijen.  Alle producten die worden aangeboden door de commerciële teams van Mediahuis gaan door onze handen. Binnen dit team werken Print experts, Digital Guru’s, Creatieve Content creators en Programmatic toppers.            

Wat ga je doen?

Als Junior Sales consultant ben jij het eerste aanspreek punt voor de binnenkomende email. Deze vragen zijn zeer divers waardoor je zeer afwisselend werk hebt en zal je je zelf ontwikkelen tot mediageneralist. Dit start met het koppelen van de vragen die binnenkomen aan de juiste expert binnen het team. Dit, om er vervolgens ook voor te zorgen dat hij/zij deze op volgt. Mocht je binnen komen met meer ervaring/kennis dan kan het ook zo zijn dat je de vraag al zelf beantwoord naar onze (internationale)relaties.

Om het hele media vak te leren kennen, zullen we je uiteraard overal bij betrekken en je ook de gelegenheid geven om te ervaren hoe het is bij de klant zelf. Bijvoorbeeld door mee te gaan naar een presentatie of een gezellige netwerk lunch. Verwacht overigens niet dat wij je eenzijdig gaan uitleggen hoe alles in elkaar steekt. Wij luisteren namelijk net zo graag naar jouw ideeën en inzichten.

Behalve met onze klanten, de mediabureaus, werken we ook veel samen binnen Mediahuis. Waar wij verantwoordelijk zijn voor de bureaus zijn andere weer verantwoordelijk voor de directe adverteerders, of voor het optimaliseren van campagnes en het daadwerkelijk inboeken van de campagnes. Allen noodzakelijk om te komen tot een goed resultaat. 

Wat op je CV staat 

Is voor deze vacature niet het belangrijkste waar wij bij de selectie naar gaan kijken. Even belangrijk is dat jij overzicht weet te houden, gestructureerd te werk kan gaan en sterk in je schoenen staat. Je bent een ambitieus persoon en weet dat een goede basis de sleutel tot succes is. Daarnaast vindt je het vanzelfsprekend dat je kennis deelt want groeien doen we hier samen. Heb jij al kennis/ ervaring met of binnen het Mediavak of ben je bereid je in alle aspecten die de media te bieden heeft te verdiepen? Dan is deze rol wellicht op jou lijf geschreven.

Dit hebben wij voor jou in huis

  • Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar jij je geen moment zal gaan vervelen.
  • Een functie boordevol uitdagingen binnen een inspirerend en ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld voor minimaal 36 uur per week
  • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken.
  • Mogelijkheid om zowel thuis te werken als op kantoor (min 2 dagen, mag meer)
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.
  • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in België, Nederland, Ierland en Luxemburg.
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daaronder inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

Kom binnen!

Klinkt onze huis als jouw eerste thuis. Als de plek waar jij als aanstormend talent je eerste stappen kunt gaan zetten. En dat onder supervisie van ervaren mediaprofessionals? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of WhatsApp, met Bo, onze Recruitment Coördinator. Of mail. Wat jou uitkomt.

In aanvulling op ons sollicitatieproces nodigen wij voor deze vacature alle mogelijk geschikte kandidaten eerst uit voor een (digitaal) kopje koffie, thee. Of water. Alles om je echt de sfeer te laten proeven en Mediahuis echt te ontdekken. Bijvoorbeeld door je in gesprek te laten gaan met een van je toekomstige directe collega’s. Ons verhaal schrijven we namelijk samen met jou. Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie