[Vacatures] Mediahuis zoekt een Medewerker Applicatie & Data
01-11-2021 14:11:43 | Door: Pie Kamau | hits: 5370 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Medewerker Applicatie & Data

In veel huishoudens valt dagelijks de ochtendkrant op de deurmat. Je kunt je vast wel voorstellen dat daar een hele logistieke operatie achter schuil gaat. En om te verzekeren dat al onze lezers de krant op tijd bezorgd krijgen is er een heel proces van plannen, voorbereiding en bezorging nodig. Iets waar wij met ons onderdeel Distributie alles voor in eigen huis hebben. Data speelt een belangrijke rol bij de uitvoering van ons werk en daarom staan onze deuren wagenwijd open voor het verwelkomen van een medewerker applicatie & data.

Ontdek onze uitdaging

Als onze nieuwe medewerker applicatie & data ben jij een echte senior als het gaat om de functionele inrichting van ons logistieke HUP P5 systeem. Een systeem wat gezien kan worden als de motor achter bijna al onze logistieke processen. Van uitdagingen op het gebied van bezorging tot aan je druk maken over welke kranten er gedrukt moeten worden. In deze functie belooft het geen dag saai te worden. Je komt binnen in een goed geolied onderdeel maar krijgt alle ruimte om alles wat nu goed is nog beter te maken.

Qua werkzaamheden en verantwoordelijkheden kun je o.a. het volgende verwachten:

  • Adviseren op functionele inrichtingen en wijzigingen binnen het systeem. Over noodzakelijke processtappen en over de consequenties en/of risico’s van inrichting keuzes.
  • Ontwikkelen van acceptatietest- en ontwikkelplannen.
  • Functionele problemen en informatieverzoeken die vanuit de gebruikers binnenkomen analyseer, prioriteer en vertaal je naar concrete verbetervoorstellen en acties;
  • Het aansturen en coördineren van leveranciers: contracten opstellen en aanpassen zodat de Service Level Agreements nagekomen worden;

 

Wat op je CV staat?

Is voor deze vacature belangrijk maar zeker niet het enige waar wij bij de selectie naar gaan kijken. Minstens even belangrijk is je passie I(C)T. Je moet echt energie krijgen van het verbeteren en optimaliseren van onze logistieke processen.  We geloven wel dat een afgeronde ICT-opleiding, minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en aantoonbare werkervaring met SQL en report server je gaat helpen om succesvol te zijn. En niet geheel onbelangrijk, je bent in staat om al je kennis over ingewikkelde en complexe materie van ICT toegankelijk te maken voor elk publiek.

Dit hebben wij voor jou in huis

  • Een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar jij je geen moment zal gaan vervelen.
  • Een functie boordevol uitdagingen binnen een inspirerend en ambitieus huis met een nieuwsgierige blik op de wereld voor 40 uur per week.
  • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken.
  • De mogelijkheid om een gedeelte van je werkuren vanuit je eigen huis te werken
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.
  • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in België, Nederland, Ierland en Luxemburg.

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daaronder inbegrepen een laptop, telefoon en indien van toepassing een thuiswerkvergoeding. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van het Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

Kom binnen!

Klinkt ons huis als jouw plek om (verder) te groeien? Open de deuren van Mediahuis met jouw sollicitatie en motivatie en ontdek wie we zijn. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl.

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl