[Vacatures] Mediahuis zoekt een Medewerker distributievoorbereiding
09-12-2021 07:59:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1319 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Medewerker distributievoorbereiding

In veel huishoudens valt dagelijks de ochtendkrant op de mat. Mediahuis Distributie is verantwoordelijk voor de bezorging van dagbladen in haar verspreidingsgebied. In het verspreidingsgebied van Mediahuis Distributie worden alle kranten verspreid; ook die van andere uitgevers. Verzekeren dat onze lezers de krant op tijd bezorgd krijgen is een proces waarin planning en voorbereiding een sleutelrol spelen.

Het team van distributievoorbereiding stelt de bezorgplannen op voor alle verschillende titels en edities die Mediahuis Nederland dagelijks uitbrengt. Daarnaast wordt met collega-uitgevers dagelijks geschakeld over de krant van morgen. Hoeveel pagina’s heeft de krant van morgen en hoeveel kranten zitten er morgen in een pak kranten? De samenstelling is elke dag verschillend en moet op een zo efficiënt mogelijk manier worden ingericht. Distributievoorbereiding zorgt ervoor dat de krant en eventuele bijlagen bezorgd kunnen worden.

Wat ga je doen?

Als medewerker distributievoorbereiding ben jij een enthousiaste en gedreven allround medewerker in een team van 4 personen. Plannen maken en systemisch werken is jouw tweede natuur en jij vindt het plezierig wanneer alles volgens plan gaat. Om succesvol te zijn in deze rol heb jij ervaring met administratieve en logistieke werkzaamheden. Als persoon ben jij stressbestendig, systematisch, secuur en jij weet van aanpakken. Ons team heeft versterking nodig in verband met uitbreiding van ons werkpakket.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn;

 • plannen van distributielogistiek;
 • voorbereiding en draaien van distributieruns;
 • verwerken abonneeveranderingen en oplossen uitval;
 • Invoeren en verwerken van bijlagen;
 • contacten met uitgevers over specificaties van de kranten.

 

Wie ben jij?

Wij gaan graag in gesprek met kandidaten die stressbestendig zijn en altijd in oplossingen denken. Wij denken dat aantoonbare relevante werkervaring in bijvoorbeeld de administratie of logistiek je daarbij gaat helpen. Daarnaast heb je Mbo werk- en denkniveau, kun je nauwkeurig en secuur werken, ben je stressbestendig en oplossingsgericht. Uiteraard denk je continu in optimalisatie en houdt je de kosten nauwlettend in de gaten.

Dit hebben wij voor jou in huis

 • Een inspirerende werkplek waar iedereen zich thuis voelt en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit eigen huis te werken.
 • Een functie voor 40 uur per week binnen een hecht team
 • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.
 • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in Nederland, België, Ierland en Luxemburg.
 • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken.
 • Een thuiswerkvergoeding voor de dagen waarop je vanuit eigen huis werkt.
 • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daarbij inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van het Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie