[Vacatures] Mediahuis zoekt een Media adviseur
09-06-2022 09:09:40 | Door: Pie Kamau | hits: 2385 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Media adviseur

Met één landelijk dagblad, 9 regionale dagbladen, 44 lokale nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten en meer dan 85 digitale platforms bieden wij onze adverteerders het grootste bereik door héél het land en recht in de regio. Bij ons worden adverteerders gezien. Met o.a. de afdelingen Inside Sales, Field Sales en Digital & Agencies hebben we echt veel in huis. Ben jij klaar om jouw commerciële drive los te laten op het steeds veranderende medialandschap? Kom dan binnen want wij zoeken een Media adviseur!

Wat je gaat doen?

Als onze media adviseur ben je de fundering onder de (commerciële) successen van onze adverteerders. Uit de verschillende telefonische gesprekken weet jij de zakelijke doelen van onze klanten op tafel te krijgen om daar vanuit onze brede portfolio een oplossing voor te bedenken, consultative selling dus.

Voldoening haal je dagelijks uit het succesvol verspreiden van veelzijdige verhalen. In print, video of display. Van branded to native. En alles daartussen. Om samen met onze adverteerders succesvol te worden en te blijven kijk je verder dan onze eigen voordeur en het platte bereik. Daarbij werk je op regelmatige basis samen met collega’s van de afdelingen Field Sales en Digital & Agencies. Omdat we onder ons dak alleen samen succesvol kunnen zijn deel je jouw inzichten continue met iedereen die dat wil horen en zit je dagelijks bovenop het laatste nieuws dankzij het team KPI dashboard in Power BI.

Hoe kom ik binnen?

Wij gaan graag het gesprek aan met kandidaten die al aantoonbare ervaring hebben in een commerciële functie en deze graag verder uitbreiden. O.a. ervaring met telefonische acquisitie is zeker een pre. Allerbelangrijkste is dat jij kansen ziet en deze durft te pakken. Een echter verbinder die er plezier uit haalt het beste uit de adverteerder te halen.

Je bent communicatief inmiddels ijzersterk in zowel woord als geschrift en hebt een onstopbare wil om te slagen. Kansen weet je handig concreet te maken. Samenwerken kan je als de beste en dankzij jouw agile mindset kun je snel nieuw effectief gedrag ontwikkelen.

Dit hebben wij voor jou in huis

  • Een inspirerende werkplek waar iedereen zich thuis voelt en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit eigen huis te werken.
  • Bonusregeling die kan oplopen tot 30 procent van je jaarsalaris
  • Een functie voor 40 uur per week binnen een hecht team
  • Een thuiswerkvergoeding voor de dagen waarop je vanuit eigen huis werkt (Hybride)
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken.
  • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in Nederland, België, Ierland en Luxemburg.
  • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daarbij inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van het Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of WhatsApp (+31642829469) , met Bo, onze Recruitment Coördinator. Of mail recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier, wat jou uitkomt. 

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie