[Vacatures] Mediahuis zoekt een Online Marketeer
03-02-2022 08:32:55 | Door: Pie Kamau | hits: 2155 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Online Marketeer

Wil jij helpen om de woningmarkt toegankelijker te maken? Eén van onze merken, Jaap.nl zoekt een enthousiaste Online Marketeer met als standplaats Amsterdam. Jaap is dé website voor de consument die op zoek is naar een huis in Nederland. Met een enorm bereik staat Jaap voor transparantie en geeft de meest complete informatie over huizen. En dat binnenkort in een nieuw jasje. Inmiddels werkt Jaap aan een compleet nieuwe website. Dit doet Jaap samen met onze Belgische collega’s van Zimmo.be. Je hebt dus heel veel verschillende collega’s/experts om je heen en dat maakt deze functie extra interessant voor je carrière. Hebben wij je aandacht? Lees dan snel verder!

Over de functie

Op dit moment staat Jaap aan de vooravond van een grote verandering waarbij o.a. een compleet nieuwe website gelanceerd gaat worden. Als Online Marketeer ben jij binnen het Jaap-team verantwoordelijk voor het uitvoeren en behalen van de commerciële doelstellingen. Je gaat werken aan het versterken van onze (online) positie en draagt bij aan het realiseren van onze ambities.

Bij Jaap werk je in een informeel, gedreven team met een sterke visie op de huidige woningmarkt. Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de online (en offline) marketing campagnes. Termen als SEO, SEA, branding en RTB-campagnes spelen hierin een cruciale rol en kennen voor jou dan ook geen geheimen. Binnen jouw netwerk weet je hiervoor de juiste kanalen en personen aan te spreken.

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een Online Marketeer met HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Belangrijk is dat je analytisch sterk bent, initiatief toont en kansen durft te pakken. Heb je ook enige ervaring met offline marketing? Dat is zeker een pré!

Verder hechten we er waarde aan dat je:

  • ervaring hebt met relatief grote marketingbudgetten en altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in online marketing;
  • alles weet over Google Analytics, SEA/SEO, branding en RTB-campagne
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift hebt;
  • affiniteit hebt met de woningmarkt (pré).

 

Dit hebben wij voor jou in huis 

  • een fulltime functie met veel eigen verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor je eigen creatieve inbreng;
  • een jaarcontract met de intentie tot verlenging;
  • toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken;
  • kans op interne mobiliteit binnen Mediahuis dankzij de sterke merken in Nederland, België, Ierland en Luxemburg;
  • een thuiswerkvergoeding voor de dagen waarop je vanuit huis werkt; 
  • een jong, gedreven en betrokken team waar jij deel van uitmaakt en jouw baan nóg leuker zal maken.

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daarbij inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving  

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Klinkt dit als jouw plek om (verder) te groeien? Kom binnen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen over deze vacature of onze sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie