[Vacatures] Mediahuis zoekt een Product Owner De Telegraaf
17-03-2022 08:42:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1481 | Tags:

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Product Owner De Telegraaf

Bij Mediahuis Nederland zijn we dagelijks bezig om onze journalistieke producten te verbeteren. Wij geloven in de kracht van journalistiek en relevante media en willen onze gebruikers bedienen met gewilde producten en een optimale klantervaring. Om ons team nog sterker te maken zijn wij opzoek naar een Product Owner voor De Telegraaf.

Wat ga je doen? 

Als product owner sta je voor je merk en je product. Je zet de lange termijn plannen om in concrete acties om het product voortdurend te optimaliseren. Je werkt in een hybride omgeving met meerdere stakeholders en bent eraan gewend te prioriteren en keuzes toe te lichten. Je hebt een neus voor business opportunities maar weet alles van de technische vereisten om hier invulling aan te geven. Je werkt scrum agile en kpi gedreven. 

De productafdeling van Mediahuis Nederland, waar deze functie deel van uitmaakt, is verantwoordelijk voor de websites en apps van De Telegraaf, Noordhollands Dagblad, IJmuider Courant, Haarlems Dagblad, De Gooi- en Eemlander en Leidsch Dagblad. De productafdeling bestaat uit technisch webanalisten, UX/UI designers, researchers, back-end en front-end developers en product owners. Samen met onze collega’s van de redactie, de b2c en b2b afdeling stellen wij hoge eisen aan onze digitale producten. 

Als product owner De Telegraaf: 

  • Werk je aan de continue product optimization van onze online platformen, Android en iOS. 
  • Ben je onderdeel van grote projecten zoals het implementeren van een nieuwe paywall solution of de migratie naar een nieuw cms. 
  • Ben je dé schakel tussen business en development en vertaal jij creatieve ideeën in heldere user stories.
  • Weet je input van interne stakeholders, user surveys en internationale cases om te zetten in concrete productverbeteringen.  Beheer je de backlog en zorg je voor de juiste prio’s in de sprints en een goede review en retrospective. 
  • Werk je op dagbasis met data en dashboards en ben je in staat deze informatie te interpreteren en te gebruiken bij het maken van keuzes. 

 

Mediahuis Nederland maakt onderdeel uit van Mediahuis, een snelgroeiend internationaal bedrijf met vestigingen in Ierland, België, Luxemburg en Duitsland. Wij werken zowel binnen als buiten Nederland samen met onze Mediahuis collega’s. Dit geeft je de unieke kans om met peers na te denken over onze digitale producten.  

Hoe kom ik binnen?

Wij gaan graag in gesprek met kandidaten die meerdere jaren ervaring hebben als product owner voor websites en apps met een groot bereik. Kandidaten die ervaring of in elk geval gedegen kennis van development, enige kennis van Javascript, python en react is een pré. Jij kunt door  ervaring goed te werk gaan systemen en tooling (of soortgelijk) als Selligent, Qualifio en Getsitecontrol. Daarnaast ben je in staat om in een agile omgeving te werken en heb je ervaring met het aansturen van een development team. Ervaring met media en journalistiek is journalistiek is een pré.  

Dit hebben wij voor jou in huis  

  • Een inspirerende werkplek waar iedereen zich thuis voelt en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit eigen huis te werken. 
  • Een functie voor 40 uur per week binnen een hecht team.
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken. 
  • Kans op interne mobiliteit binnen een groot huis met sterke merken in Nederland, België, Ierland en Luxemburg. 
  • Een jaarcontract met de intentie om er een van onbepaalde tijd van te maken.  Een thuiswerkvergoeding voor de dagen waarop je vanuit eigen huis werkt. En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw baan nóg leuker maken  

 

Vanzelfsprekend krijg je een uitstekende beloning en alle instrumenten om je werk goed te kunnen doen. Daarbij inbegrepen een laptop en telefoon. We geven je ook graag de vrijheid in bepaalde arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met een persoonlijk keuze budget zelf bepalen wanneer jij je vakantiegeld ontvangt of kun je extra vakantiedagen kopen. En met een pensioen van het Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan de mogelijkheden voor later.  

Mediahuis: één met de samenleving  

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl. Solliciteer hier.

www.mediahuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie